Skal respiratoren slukkes?

10 things…

image1-13

Ti ting du måske ikke ved om mig – men som du får af vide nu.

1. Jeg nægter at tælle hvor mange hår jeg har på hovedet. På trods af at jeg har en del skaldede pletter – efter at have haft betændelse i hårsækkene. Derved er der jo de færre at tælle, men jeg gider simpelthen ikke begynde.

2. Jeg er ret glad for Olaf fra filmen “Frozen” – og i weekenden fik jeg et ophæng af Olaf af en meget sød pige. Den hænger nu på mit køleskab, som i kan se på mit billede.

3. Jeg er elendig til at holde blomster og planter i live. Skal de virkelig have vand? Heldigvis har jeg købt en håndfuld grene-ting-noget, som overhovedet ikke kræver vand. Det er ret luksus!

4. Jeg kan godt li’ at citere sangtekster i mine statusser på facebook. Ofte handler de om noget kærlighed – og jeg elsker kærlighed. Kærlighed er fantastisk. Det er brugbart og vigtigt. Jeg elsker at elske mennesker og føle mig elsket af mennesker.

5. Jeg elsker kaffe – og er kræsen med kaffe. Min ynglingskaffe er rød Peter Larsen kaffe. Når Grey Edition af Peter Larsen er på tilbud, så køber jeg den – men den er bare ikke ligeså god. Jeg har tilmed smagt kaffe som er skidt ud af røven af et dyr – den var ok – men jeg forstår ikke den er kåret som verdens bedste kaffe. Instant kaffe er no-go – men jeg drikker det da ude hos andre.

6. Jeg har det med at downloade app’en Tinder – og slette den igen – downloade den igen – slette den igen. Jeg ved ikke hvorfor. Nogle dage synes jeg vel bare den er latterlig og andre dage, synes jeg den er ret morsom. Der er tilmed blevet skrevet en artikel på Rokoko-Posten om Tinder – efter at jeg skrev med en journalist på Tinder – og jeg foreslog at der skulle skrives en artikel om Tinder. Den er egentlig ret sjov – og nej, den har ingen forbindelse til mig – andet end at jeg kom med forslaget.

7. Jeg kan rigtig godt li’ kage. God kage. Masser af creme og flødeskum – det er bare lækkert! Brunsviger med masser af det der sukker-snask er også pænt lækkert – nogle gange spiser jeg kage hver dag – i en periode.

8. Jeg er afhængig af min telefon – jeg sover tilmed med den – og nogle gange så ligger den på min skulder, når jeg ligger på ryggen. Når jeg ligger på siden, så har jeg den nogle gange i hånden. Det er måske lidt overdrevet og jeg kunne godt tænke mig at skære ned for forbruget – men jeg synes det er svært.

9. Jeg kunne godt tænke mig at få gjort mine læber lidt større. Jeg synes ikke jeg har grimme læber, meeeeen lidt ekstra fylde ville nok ikke skade.

10. Da jeg var barn, havde jeg katte – de hed Sheila – fordi én i Big Brother hed det og jeg ønskede hun skulle vinde. Thilde – uden mening, men jeg kunne li’ navnet. Harry – jeg ønskede han skulle hedde Hans-Christian, men mine forældre insisterede på Harry pga. DSB-reklamerne. Frederik – fordi jeg synes en fyr i folkeskolen var mega lækker, som hed Frederik (og nej, forstår det ikke i dag). Og til sidst var der min elskede lille Clark – og det hed han fordi jeg var mega-fan af Clark Anderson.

Det var ligegyldig info. Men værs’go!

Følg mig på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

1

  • John

    Du er da lidt små tosset på den fede måde 😉
    Har du prøvet med kaktusser og skulle du tabe mere hår kan du låne min trimmer til resten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal respiratoren slukkes?