Tak, kære plejemor!

Jeg savner bål!

IMG_2689

Jeg elsker skov- og bålhygge! Jeg synes det er lækkert når det er lidt lunt i vejret, at tage i skoven og lave bål – sammen med nogle dejlige mennesker. Spiser noget mad – og bare hygger. Nyder tilværelsen. Det giver en ro at være i skoven og ja, jeg elsker ro!

Noget af det bedste ved denne årstid er at man netop for lysten til at tage i skoven og lave bål – og faktisk havde jeg en halv-aftale med en kammerat på lørdag om at vi skulle lave bål, men det blev desværre ikke til noget alligevel. Nu er jeg så allerede i gang med overvejelser om jeg skal arrangere en bål-tur i skoven – med nogle dejlige venner. Jeg er i hvertfald ret sikker på jeg kender nogle som gerne vil – det svære er altid at kunne samle folk samme dato, men hey! Det er jo ingen hindring, for så kan man jo bare lave bål flere gange.

Fortsætter under billedet!

IMG_2671

De to billeder i indlægget er faktisk fra sidste sommer – hvor vi lavede bål-hygge i skoven – Jægersborg Hegn, som jeg næsten bor op af. Jeg elsker den skov – eller jeg elsker en del af den skov. Jeg synes skoven er så lækker – i sær nær Skodsborg. Sommetider køre jeg dertil med Karen og går tur. Det er hyggeligt. Lidt uhyggeligt, hvis man går når det er mørkt – men det er måske bare mig, der tror der kommer alverdens monstre ud af træerne… Eller noget!

Behøver jeg at sige at jeg hungre efter at lave bål?! Jeg vil lave bål! Hvem vil mon med?!

Jeg har endnu ikke haft bål-hygge hvor en har kunne spille guitar – det vil jeg prøve. Jeg må finde mig en ven, der kan finde ud af den slags instrument-ting! Hmm…

Det her indlæg gav nok ikke meget mening – men det var bare lidt hygge-skrivning – og for at vise at jeg elsker bål og savner det. Og hvor mange gange har jeg mon skrevet bål i det her indlæg?!

Følg mig også på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak, kære plejemor!