Bare kald mig Doktor Julendal!

Jeg ved hun aldrig vil forsvinde helt!

Sidste gang jeg ser min søster.

Sidste gang jeg ser min søster.

I dag ville min søster være blevet 31 år – hvis hun levede. Hun lever ikke i fysisk forstand, men hun lever videre i ånden. Hun er stadig tilstede. Jeg ved hun aldrig vil forsvinde helt – hun er en del af mig, altid! Jeg vil aldrig glemme hende – jeg vil altid mindes hende og elske hende. Jeg mærker stadig den kærlighed hun gav mig. Jeg har fået af vide mange gange at hun elskede mig og jeg ved hun elskede mig højt – ligesom jeg også elskede hende højt.

Selvom det er en smerte og sorg at hun ikke skulle leve længere end hun gjorde – hun blev 28 år – så ved jeg STADIG at hun er et bedre sted nu. Der hvor hun høre mere til. Min søster hørte ikke til på vores jord – hun skulle videre. Det er måske mærkeligt at sige, men jeg virkelig på min søster, når hun sagde til mig at hun aldrig kunne blive fri for smerten inde i hende.

Min søster kæmpede virkelig. Jeg var SÅ stolt af hende. Hun prøvede at modtage hjælp – hun opgav egentlig aldrig, men intet hjalp. Hvad ville hendes muligheder være?

Mange forstår måske ikke at man ikke KAN leve mere, når man har et barn – på det tidspunkt var hendes datter kun 9 måneder. Men jeg forstår det. Jeg forstår at hun aldrig kunne blive et helt menneske.

Jeg husker min søsters bisættelse – og jeg vil gerne dele et brev med jer – et brev som jeg skrev og som præsten læste op til hendes bisættelse. De ord som står i brevet mener jeg stadig den dag i dag.

Læs brevet nedenfor;

”Kære Storesøster,

Dit liv har altid været hårdt og du fik ikke tidlig nok den hjælp og støtte du havde brug for. I de sidste mange år har jeg forsøgt at være der for dig alt hvad jeg kunne – du har altid været den vigtigste i mit liv og jeg har aldrig tvivlet på at jeg altid ville kæmpe livets kampe med dig.

Det var dejligt at du altid stolede så meget på mig at du vidste at du altid kunne ringe til mig. Dine sidste ord til mig var ”det vil altid gøre ondt i mig, uanset hvor meget terapi jeg får” og de ord kunne jeg ikke tyde til at jeg skulle have hentet dig med det samme – men jeg ved at jeg har gjort for dig hvad jeg kunne.

Jeg er ikke sur eller skuffet over det her valg du har taget – hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg også at du bar på så meget smerte at det ville tage dig resten af livet at komme dig over smerten.

Folk der kender dig ved at du havde et hjerte af guld og folk du har kendt i kortest tid er nok dem som egentlig kender dig bedst.

Jeg har en bøn til jer misbrugere som er clean og som kendte min søster: Jeg tror at min søster ønsker i skal kæmpe videre og nyde resten af jeres liv som clean. Min søsters død må ikke være forgæves – i vil gøre både hende og mig stolt hvis i kæmper videre. Tak for i passede på hende i København.

En dag når min søsters datter bliver voksen, så håber jeg at vi alle kan bidrage med at fortælle hvem hendes mor var. Min søster skabte et smukt væsen til vores verden.

Nu er min søster der hvor hun være lykkelig, føle sig elsket og accepteret. Hendes smerte er væk. Hun er nu den smukkeste og mest lysende stjerne på himlen.

Jeg glæder mig til at møde dig i himlen når livet stopper for mig.

Hilsen Din Lillesøster.”

Jeg elskede virkelig min søster. Hun var mit et og alt. Jeg kæmpede med hende og for hende – og jeg ville have fortsat i dag, hvis hun var her, men hun er her ikke. Jeg ville ønske jeg kunne give hende en gave og fejre hende med kærlighed. Vise hende min kærlighed og lade hende modtage den. Jeg ville elske at kunne se hende komme med hendes meget farverige tøj – for ja, hun gik virkelig i noget spøjst farverigt “hippietøj” – for det meste – jeg tror hun udleverede det glade humør ved at elske farver og vise masser af farver – men hendes sind var sort. Selvom det var sort, så var der jo kærlighed – uforståeligt måske. Jeg forstod min søster og jeg har forstået de valg hun har truffet.

Til folk som ikke ved det, så døde min søster af en overdosis – hun var stofmisbruger i mange år – men havde lige været i behandling og havde været clean i nogle måneder, inden hun tog en overdosis. I kan læse mere om det ved at klikke her.

Den gang min søster døde, lavede jeg også en “hyldest-kærligheds”-film til hende – den kan i se ved at klikke HER.

Jeg ønsker min søster i himlen et KÆMPE stort tillykke med de 31 år! Jeg håber du hygger dig med farmor og farfar – jeg ved de passer på dig deroppe. Kære Mitzi, jeg savner dig. Jeg græder aldrig over du ikke er her mere – for det VED jeg du ikke ønsker at jeg gør. Du ønsker jeg skal være lykkelig og passe godt på din smukke datter. Jeg glæder mig til at hun bliver ældre og at hun vil kunne forstå mere – og at man kan fortælle hende om hvilken smuk og dejlig mor, der skabte hende. Tak for at du gav noget liv til vores jord. Du var verdens bedste søster – selvom du godt ved at du sommetider kunne være en hård strigle at være sammen med – men det er vel søskende-kærlighed. Vi kunne i hvertfald pisse hinanden godt og grundigt af – men vi har aldrig hadet hinanden.

Jeg glæder mig SÅ meget til at se dig igen – og krammer og kysse dig. Fortælle dig at jeg elsker dig. Du var så god til at fortælle mig at du elskede mig – og jeg tænker tit at jeg sagde det for lidt til dig – men du vidste jeg altid var der for dig.

God fødselsdag, min søster. Kærlighed til dig.

Nederst vil der komme en række billeder af min søster!

Følg mig på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Min søsters gravplads en sommer for et par år siden.

Min søsters gravplads en sommer for et par år siden.

553448_128875003923866_795575505_n 425573_115237911954242_1560087212_n 378306_128872160590817_65240401_n

Eneste billede jeg har, hvor både min søster, jeg og niece er med på - og det er første gang jeg er med til samvær hos min niece.

Eneste billede jeg har, hvor både min søster, jeg og niece er med på – og det er første gang jeg er med til samvær hos min niece.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare kald mig Doktor Julendal!