Hvis du ønsker dig regnbuen...

Hvornår føler jeg mig allermest som et menneske?

image1 (5)

Ja, hvornår føler jeg mig allermest som et menneske? Et helt almindeligt menneske? Det er egentlig svært at forklare – i ord. Jeg føler mig rent generelt som et menneske – men jeg bliver allermest bekræftet i at være et menneske, når du behandler mig som et menneske, som du selv er.

Når du ser mig – og du ser hvem jeg virkelig er. Når du ser mig – og du interessere dig for hvem jeg er. Når du ser mig – og rammer mig der hvor jeg mærker at du faktisk ved jeg er et menneske, som dig. Af kød og blod.

Når du ikke antager jeg er et nummer eller er en sag. Din sag. Måske vil jeg gerne være din sag, eller vil jeg? Måske ikke.

I mange situationer er jeg et nummer – en sag – og ikke et menneske. Det er faktisk en virkelig klam følelse, for man vil gerne bare være et menneske. I det offentlige system er man blot en sag/nummer – for selvfølgelig kan det offentlige system ikke se alle menneskene – de må blot forholde sig til at man er et cpr. nummer. Måske vil det være lettere for alle, vis ikke vi havde navne, men bare hed vores cpr. nummer? Så skulle vi aldrig forholde os til at være mennesker – almindelige mennesker.

Men du! Du får mig til at føle mig som et menneske. Du giver mig luften. Du river faktisk også luften ud af mig. Du er der. Jeg er her. Jeg ser dig – jeg føler dig. Du ser mig – føler du mig?

Ja, det giver mig en rar følelse at være et menneske. Jeg er taknemmelig for at være det jeg er. Jeg er det for dig, som du ønsker jeg er!

Ønsker du mig som ven, så er jeg din ven. Ønsker du mig som fjende, så er jeg din fjende. Betvivl ikke mine egenskaber til at være begge dele. Jeg betvivler i hvert fald ikke mine egne egenskaber.

Du tænker sikkert nu; ”hvad betyder de her ord?” – og det skal jeg fortælle dig.

Det er mig en ære at være et menneske her – at jeg som menneske kan skrive lige præcis de ord jeg føler jeg har behov for at lufte ud. Du læser dem – du ser dem. Du ved der er et menneske bag ordene. Derfor får DU mig til at føle mig som et menneske.

Et menneske til menneske – i ordet.

Når du læser mine indlæg, så læser du et menneskes skrift! Og jeg er dig dybt taknemmelig for at du læser mine ord. En blogger vil gerne have læsere – og lige nu fangede mine ord forhåbentligt dig.

Hvis ikke de fangede dig, så er det også forståeligt. Nogle ord er lidt for skøre til ikke-skøre mennesker, men jeg ser dig som et menneske alligevel.

Hvornår føler du dig allermest som et menneske?

Camilla-Kenya’s hyggeblog er også på Facebook – KLIK HER!

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du ønsker dig regnbuen...