We killed the world...

Roskilde Festival?!?!?!?!

IMG_5026_2

Egentlig var planen at jeg i år skulle have min debut på Roskilde Festival – men fordi jeg ikke følte økonomien og overskuet var til det, så valgte jeg at droppe planen. Desværre – for jeg får en del snapchat’s som viser hvilken FEST det egentlig er og det ser jo grusomt sjovt ud! Og festivalen starter jo først rigtigt i morgen… Men der er warm-up – som startede i lørdags.

Samtidig med at jeg synes det er ærgerligt ikke at være en del af det, så nyder jeg også tanken om ikke at være på Roskilde Festival – for jeg forudser at det er svært at kunne trække sig væk og være “alene” – og jeg tror simpelthen at jeg ville blive sindssyg over alle de mennesker, i så mange dage! Men omvendt – hvis man selv er fuld, så er man jo bare en del af det tossede show – og det ville man jo nok være hele tiden.

Så HEY! Måske vi ses på Roskilde Festival 2016 – uden at love for meget!

Fortsætter under billederne!

IMG_5030_2 IMG_5028_2

 

Jeg har i dag været i Dyrehaven, for at gå tur med min hund Karen – og min hjælper. Det var dejligt at hygge og nyde sommervejret – og gå tur et andet sted end den samme rute her i Nærum. De 3 forrige billeder er fra Dyrehaven i dag – og vi sluttede turen af med en is inde på Bakken – dog måtte Karen nøjes med vand og skygge.

Fortsætter under billedet!

IMG_4874_2

 

Og i skal da ikke snydes for et dejligt billede af Anna-Elisia, som jeg besøgte i går. Vi havde vores samvær – sammen – og på billedet viser hun hvor god hun er til at hoppe i trampolin. Samværet gik super fint og hun er simpelthen blevet så snaksalig – dog kan det sommetider være svært at følge helt med, når hun fortæller om oplevelser med mennesker, som jeg ikke kender (men hun tror jeg kender dem, tror jeg). Men det er okay – jeg taler jo med alligevel. Og hun fortalte stolt om at hun havde været ude og køre på motorcykel, hvor hun havde siddet i sidevognen. Og ja, frække pige som rækker tunge! Men, det må mosters pige da gerne!

Fortsætter under billedet!

IMG_5019_2

 

Og til sidst her, så ser i lige det seneste “kreative indslag” fra frk. Julendal. Haha! Jeg er ikke kommet videre fra at lave bogstaver og citere tekster – så i må nøjes med dette. Jeg synes det er ret hyggeligt at lave noget andet end at sidde her ved computeren, når jeg er hjemme!

Og her til allersidst vil jeg sige – FUCKING HELL YEAH! Jeg VIL med på Roskilde Festival til næste år! Det skal lade sig gøre… Booom! Det må da være en fest! Selvom jeg sommetider føler mig som en virkelig gammel dame, så er jeg vel stadig ung – og ungdommen må da udleves!

Følg mig endelig også på Facebook – KLIK HER.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We killed the world...