Det med kirker er ikke lige mig!

”There is always hope”!

11428126_905234979537229_8187232310059062996_o

Kære Du,

Jeg vil fortælle dig om kærlighed. Særligt fordi det aldrig har været min stærke side – og bare det at skrive det her gør mig rædselsslagen. Selvfølgelig har jeg ”datet” – hvilket også er et ord jeg hader – men lige så snart jeg mærker den mindste følelse indeni om at det kunne blive til ”forelskelse”, så er de sparket væk – eller også har de sparket mig væk. Men ærligt, så har jeg været rigtig god til at blive iskold på et splitsekund – desværre.

Den iskolde side i mig gjorde at jeg fik en tatovering på hånden, hvor der står ”loveless” – fordi jeg på et tidspunkt følte mig så kærlighedsløs. Det ved jeg absolut nu at jeg ikke længere er.

Kærlighed har for mig føltes så stort og uoverskueligt – at man skulle lukke en mand ind i sit liv – hvordan er man ”god nok”? Hvordan ser manden bedst muligt den man er?

Jeg bliver ALDRIG den perfekte kæreste for nogen – og det har jeg det fint med. Jeg ved jeg er ”skræmmende” i manges øjne – og det acceptere jeg. Heldigvis så ved jeg at der er mænd som er nysgerrige og ikke bange.

Jeg forstår godt hvis det ikke er ”Camilla, der elsker kaffe” som manden ser først, men i stedet ”Camilla, der sidder i kørestol” – det er jo det man ser først.

Jeg er drøn-besværlig. Men ved i hvad – det handler om at se positivt på det – og jeg er MEGET mere end ”Camilla, der sidder i kørestol” – den del af mig er minimal i forhold til hvad jeg ellers er.

Det er sjældent at jeg lukker nogen ind – og som kommer tæt på mig. Så tæt!

Jeg ville også fortælle dig om forelskelse, men den del lader vi ligge – tror jeg.

Jeg er godt klar over at jeg er for ”tænkende”, ”analyserende” og nogle gange en ”pain in the ass” – hvorfor? Fordi jeg er et menneske – et menneske som ikke tror på den følelse indeni eksistere – trods at den gør! Den eksistere – og jeg prøve bare at benægte at den eksistere.

Du skal bare vide at det var svært for mig at komme hertil – at mærke det!

Men jeg lukker øjnene og tager et sekund af gangen – og ser hvad det hele ender med. Jeg tror på ”håbet” – ”There is always hope”!

Så her står jeg – og tror på kærligheden! Men er bange for det stadig – og har det egentlig skønt som single! Så er det jo ”tilladt” at benytte Tinder og Happn! Haha!

Følg mig på Facebook – KLIK HER!

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det med kirker er ikke lige mig!