Dag 13 - år 2016

Dag 14 – år 2016

I dag bliver dette indlæg skrevet meget sent! Jeg har nemlig for engang skyld sovet fantastisk – og derfor sov jeg længe. Jeg stod op til at jeg troede at jeg kunne nå at drikke en kop kaffe – men nej, fordi køleskabet var tomt for mælk. Ens dag må meget helst gerne starte med en god kop kaffe – men heldigvis blev min dag fantastisk dejlig alligevel!

I eftermiddag hentede jeg min bedste veninde, Ronja – og hendes hund Liva. Så kørte vi hjem til mig – og Ronja skrev indkøbsseddel (som hun er så fornuftig at gøre – hvilket jeg nok burde lærer noget af!). Så handlede vi ind til lækker aftensmad – PIRAT-BURGER! Og selvfølgelig købte vi mælk, så jeg kunne få min “morgen’kaf”!

Senere kom hendes kæreste, Martin. Så hyggede vi med brætspillet “Pandemic” – virkelig et godt brætspil, hvor man skal redde vores verden, fra at der ikke sker et virus udbrud. Desværre nåede vi ikke at redde verden – så alt var jo som i den virkelige verden! VI KAN IKKE REDDE VERDEN – selvom jeg ville elske at vi kunne!

Faktisk var det rigtig hyggeligt at se Ronja og Martin igen – det er over 1 år siden at jeg sidst så hendes kæreste – men som tidligere, så var det et hyggeligt gensyn. Vi alle har allerede aftalt at vi snart må holde en brætspil-hygge-dag igen! SNART!

Karen (min hund) og Liva legede rigtig fint sammen – og jeg har i hvertfald en træt hund nu. Hvilket jeg også tænker at Liva er nu – selvom der er godt gang i begge hunde, når de endelig ser hinanden.

Nu slutter min dag snart – og i morgen står den på samvær med Anna-Elisia (min niece) – i morgen skal psykologen med igen, hvor vi skal bygge videre på forældrekompetenceundersøgelsen.

Samtidig, så får Anna-Elisia og jeg ekstra tid sammen i morgen, fordi jeg har fået erstatningssamvær godkendt – så i morgen har vi hinanden i hele 2 timer og 15 minutter! De skal udnyttes med at give masser af kærlighed til prinsessen – og hun skal selvfølgelig have sin fødselsdagsgave!

Jeg glæder mig til at kunne vise jer et billede af Anna-Elisia i morgen!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 13 - år 2016