Dag 14 - år 2016

Dag 16 – år 2016

FullSizeRender-2

Nu blev der jo ikke delt et blogindlæg i går, fordi jeg stort set ikke var hjemme hele dagen – og jeg sidder og skriver fra min computer. Det vil nok ske igen at der er dage, hvor jeg ikke har mulighed for at skrive – men så er der heldigvis mere at fortælle – og måske mere læselyst til jer! (HAHA)

Som det første billede viser, så var jeg i går til samvær med prinsesse Anna-Elisia, som på billedet er klædt ud som prinsesse Elsa – i julegave gav jeg Anna-Elisia dette kostume, og jeg blev så glad da hun sagde at hun gerne ville have det på i mens jeg var der. Jeg synes jeg har fundet et af de smukkeste Elsa-kostume – og ja, jeg synes der findes en del som ikke er pænt. Dette kostume har jeg købt inde på Miniprinsesser – og de har forskellige Elsa-kostumer – hvis nogen skulle være interesseret i at købe det til deres børn (eller niecer).

Ikke nok med at vi havde samvær, så var en stor del af samværet en del af min forældrekompetenceundersøgelse. Forrige samvær, var der en psykolog med – som observerede et normalt samvær. Denne gang var samme psykolog med – og denne gang fik jeg nogle opgaver. Faktisk hele 9 af slagsen, men udførte ikke alle. Jeg kan ikke huske den præcise rækkefølge af opgaverne, men jeg lister dem her;

  • Anna-Elisia og jeg fik begge et sæt byggeklodser – 4 stk. hver. Jeg skulle samle en figur og bede Anna-Elisia om at samle den samme som jeg. Den klarede vi ret godt, synes jeg!
  • Jeg skulle finde på en leg med Anna-Elisia. Det var en udfordring for mig, fordi vi normalt har lidt legetøj, men det var ikke taget med derover hvor vi sad.
  • Jeg skulle lærer Anna-Elisia noget. Jeg spurgte om hun kunne tælle til 10 – og det kunne hun. Faktisk talte hun til 20! Jeg lærte hende derfor ikke noget nyt – dog ville hun gerne have jeg lærte hende at banke med hånden på en chokoladekiks (haha).
  • Vi fik begge et pivedyr (pingvin). Vi skulle få pingvinerne til at lege en leg. Jeg fandt på at pingviner skulle lege gemmeleg.
  • Vi skulle smøre creme på hinandens hænder. Det synes Anna-Elisia ikke at vi skulle, så hun puttede creme på sine hænder og jeg fik hende til at give mig en klat creme til mine egne hænder.
  • Vi skulle prøve hatte på hinanden. Det gik egentlig fint. Anna-Elisia synes det var sjovt at tage hatte på – og hun synes nok det var mest sjovt at jeg egentlig ikke selv kunne – men at det var hende som skulle give mig dem på.
  • Vi skulle give hinanden juice og smarties – egentlig gav vi det ikke til hinanden, men vi delte det. Anna-Elisia er meget god til at dele ud.
  • Jeg skulle forlade lokalet i 1 minut, uden Anna-Elisia gik med. Den droppede psykologen dog – så den blev sprunget over.

12376598_1697530720527062_6542177561230913563_n

Jeg er spændt på at finde ud af hvad psykologen får ud af alle de opgaver – men det svar får jeg først i midten af april!

Nu har jeg 1 psykologsamtale tilbage + 1 gang tilbage hvor psykologen skal med ved samvær. På onsdag er det sidste samvær, hvor psykologen er med – og der er min opgave at det er mig som skal forberede en leg eller noget Anna-Elisia og jeg kan lave sammen. Det synes jeg egentlig er en god opgave – og jeg tænker da helt sikkert at vi skal lave noget kreativt. Men i må vente til onsdag at se hvad jeg finder på!

Samtidig havde Anna-Elisia og jeg i går et forlænget samvær – og det var egentlig dejligt. Anna-Elisia havde forholdsvis meget energi – og jeg synes egentlig det er okay at Anna-Elisia har brug for pauser, når samværet er så langt. Et hvert andet barn kan jo heller ikke være intenst på i flere timer – selvfølgelig må et barn sætte sig og slappe af og være stille – heldigvis er Anna-Elisia god til selv at tage de pauser, hvor jeg selv synes at jeg er god til ikke at presse hende videre.

I får også lige et billede af at Anna-Elisia leger at hun er Elsa og skyder med frost!

FullSizeRender-3

Om aften var jeg barnepige for en dejlig pige på 12 år – Anna. Hun lavede lækker wok-mad,  med hjælp fra min hjælper Anitta. Vi hyggede – og hørte hinanden i tabeller. Vi snakkede og grinte – og selvfølgelig afsluttede vi med at se en film. Det blev til “Maleficent” – hvilket faktisk var en rigtig god film!

I dag har den absolut stået på afslapning – hvilket jeg trængte til. I går følte jeg at min krop var ved at blive ramt af en forkølelse, men heldigvis har en masse søvn hjulpet.

Nu er det X-Factor tid for mig! Ja, jeg ved godt at det var i går, men det bliver altså først set i dag.

  • Camilla-Kenya.

/Ikke sponsoreret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 14 - år 2016