Dag 1 - år 2016

Dag 2 – år 2016

Okay, jeg sov næsten hele dagen i går – og derfor kunne jeg selvfølgelig ikke sove i nat. Jeg stod (for mig) ret tidligt op i dag – tror den var 8.30. Det var som om at kaffen kaldte på mig!

Formiddagen blev brugt på at LAVE gave til en Emilie – som jeg i morgen skal til fødselsdag hos. Jeg ville gerne vise jer her hvad jeg har lavet, men det må altså vente til i morgen – for det går jo ikke hvis Emilie ser hvad hun får. Jeg tror dog at hun bliver glad for gaven!

Det er egentlig ret vildt at tænke på at det allerede er anden dag inde i det nye år – 2016. Allerede på mandag starter ens hverdag for alvor – og faktisk begynder min forældrekompetenceundersøgelse der. Jeg har første psykologsamtale (ud af 3) på mandag – og 3 andre gange foregår undersøgelsen sammen med min niece (som jeg har fuld forældremyndighed over). Jeg er meget spændt på forløbet – og glæder mig til at det endelig kommer igang.

For en god ordens skyld, så vil jeg nævne at jeg ikke gør dette udelukkende for at få min niece hjemgivet – men for at få skabt de bedst mulige rammer for hende – og det mener jeg kun kan tydeliggøres ved at undersøge på alle leder og kanter. Selvfølgelig vil min niece være af hjertet velkommen til at bo og leve sammen med mig – men det skal absolut ikke være for enhver pris – det skal i så fald være fordi det er det bedste for hende.

Jeg ved at hun bor i en plejefamilie som helt sikkert elsker hende og hun elsker dem. Det er vigtigt!

Så ja, i dag skal der også ryddes op, så der er præsentabelt nok til at en psykolog kan kigge forbi… Og mon ikke en opfølgning følger til alle nysgerrige (ups; det var det med at jeg skulle være mere privatiseret i dette år – det kommer så ikke til at ske!).

Og for det ikke skal være løgn – på mandag skal jeg også til casting på et nyt program på Tv2 Zulu – “De urørlige” – jeg ved jo af gode grunde så endnu ikke om jeg kommer videre derfra og ender med at være med i programmet – men jeg krydser da fingre for at kunne få den oplevelse.

Jeg håber i alle har en fortryllende weekend – det har jeg i hvertfald!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1 - år 2016