Dag 23 - år 2016

Dag 25 – år 2016

IMG_8331

Så skete det igen at jeg der kom en af de dage, hvor jeg ikke havde tiden til at få skrevet et blogindlæg – og det er jo fordi jeg har været i dejligt selskab! Min weekend er blevet brugt sammen med en der hedder Maya – vi havde aldrig mødt hinanden før, men vi lærte hinanden at kende via. Facebook – jeg er ikke sikker på hvordan, men jeg tror vi mødtes igennem min Facebook-side “Verden ifølge Camilla-Kenya” – og det er fantastisk at opleve hvilke venskaber man kan få igennem at man skriver og deler ud af sig selv.

Jeg elsker mennesker – og jeg elsker at høre menneskers historie, og det har i den grad været spændene at høre Mayas historie. Jeg håber hun vil dele noget af sin historie med jer her – fordi den er både livsbekræftende og inspirerende.

I lørdags hentede jeg Maya på Københavns Hovedbanegård – og vi kørte direkte hjem til mig. Der fik vi drukket kaffe og chai – og hun havde hele 5 gaver med til mig! Hvor heldig har man lige lov til at være?! Billedet viser den ene – og jeg synes den var så fin, fordi Maya havde med små bogstaver fået skrevet mit navn OG Anna-Elisias navn! Inden i pakken lå der en kreativ-leg-pakke, som jeg og Anna-Elisia sammen kan lave. Det er små rammer man kan male og sætte ting og sager på! Det regner jeg med at vi skal lave ved næste samvær.

Udover det, så fik jeg en pakke rørsukker i små poser, en lækker håndcreme fra Body Shop, chili-lakrids chokolade og en pakke cupcake-halløj, hvor man kan lave cupcakes med Frost-tema (selvfølgelig også tiltænkt Anna-Elisia). Det RØR mig så meget at Maya tænker på Anna-Elisia – for hun er jo MIT guld!

Alle gaverne var også inspirereret af at Maya havde googlet mig – og det siger jo lidt om at man næsten kan finde alt om mig på Google – dog havde Maya ikke kunne opsnuse at jeg ikke drikker vin – men det har jeg faktisk skrevet i et blogindlæg at jeg IKKE kan!

Søndagen var meningen at vi ville se Kusama-udstillingen på Louisiana – og det var selvfølgelig på udstillingens sidste dag. Vi kørte der til og så at der var KÆMPE lang kø udenfor, og det kunne særligt jeg ikke overskue, så vi tog i stedet i biografen for at se “Under sandet” – og bagefter spiste vi på en restaurant i Lyngby.

Slutningen på aftenen blev brugt på at snakke – og se billeder – og snakke lidt mere.

Weekenden har været skøn – og i dag blev Maya blevet kørt til København – og er forhåbentligt kommet godt tilbage til det mørke Jylland.

Min mandag aften blev så brugt i selskab af Foreningen Retsikkerhed I Familiers Trivsel – hvor jeg er sekretær. Det har været en dejlig aften – med masser af planlægning.

Nu vil jeg drikke mig en kop aftenkaffe og SLAPPE godt og grundigt af!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 23 - år 2016