Dag 25 - år 2016

Dag 26 – år 2016

Snart nærmer vi os en ny måned – og som altid går jeg i krig med at tænke “SPAR PENGE”. Hvis der er noget jeg er god til, så er det at bruge penge – og jeg tænker altid “jeg bruger jo ikke nogen penge”, men det gør jeg jo åbenbart.

Jeg vil gerne prøve at få en måned, hvor jeg ikke får minus på min konto – og selvom jeg siger at jeg har minus, så har jeg det egentlig ikke – hvis vi regner mine konti sammen! Så vil det hele tilsammen absolut være i plus! MEN… Min rådighedskonto går altid i minus.

I februar måned kommer jeg jo også til at bruge penge! Efter mit lille styrt ud af kørestolen, hvor jeg jo brækkede lårbenet – og endte på skadestuen, så fik jeg klippet mine støvler i stykker, og derfor er det jo NØDVENDIGT at købe lækre nye støvler – og intet mindre end UGG Boots kan gøre det jo – det kan i vel nok forstå?! Så i morgen tager jeg ud og kigger efter UGG Boots med min bedste veninde, Ronja. (Dog tænker jeg kun at kigge og senere købe over nettet – medmindre vi finder et rigtig godt tilbud!)

Samtidig har jeg jo også fødselsdags i februar – og det koster jo også penge. Jeg skal faktisk holde to fødselsdage – en fødselsdag med en masse dejlige mennesker jeg elsker og senere en ægte’tøse’fødselsdag! Jeg glæder mig helt sindssygt til at blive fejret af lækre mennesker en HEL dag!

Udover det, så tager jeg måske også lige en smut-tur til Århus i februar – ja, hvorfor ikke da?!

Jeg ved udemærket at der er masser af steder hvor jeg kan spare penge – men det er for mig fuldstændig urealistisk at spare alle steder, så jeg starter i det små!

Som en del af mine nytårsfortsætter; som var at jeg kun må spise mad på McD 12 gange i hele år 2016 (og ja, jeg har KUN været der 1 gang i januar-måned – og ja, jeg er mega stolt!). Jeg tænker at jeg vil forsøge at spare på coffee-2-go (som jeg er mega god til at købe – og helt sikkert bruger for mange penge på!). Det må stoppe. Mon det er realistisk?! HAHA!

Jeg skal også forsøge at spare penge ved at undlade at købe take-away, restaurant, café osv. – i stedet skal jeg handle ind i Rema1000 – og købe noget som jeg finder lækkert – så det ikke ender i skraldespanden, fordi JA; jeg får pisse-dårlig samvittighed over at smide mad ud!

Jeg nægter at spare på mit diesel-forbrug med bilen! Jeg vil kunne køre derhen jeg VIL!

Så kære folkens – jeg vil være SÅ kedelig i februar måned! Men til gengæld vil der være penge at bruge til sommer!

Hvor jeg meget gerne vil bruge penge på Jylland-tur(e) OG ferie i Tyskland!

SÅDAN! Nu kan februar bare komme an… Vi starter jo lige med at se om jeg kan overholde mine egne “regler”… Og hvis jeg kan, så lader vi det fortsætte – ellers må jeg overveje andre tiltag (der er vel nok at ta’ af?).

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 25 - år 2016