Dag 26 - år 2016

Dag 27 – år 2016

IMG_8390

Endelig kom dagen hvor jeg skulle være sammen med min bedste veninde, Ronja. Vi havde aftalt at vi ville tage på Fisketorvet for at kigge på nye UGG boots til mig – eftersom at mine gamle støvler blev klippet i stykker på skadestuen i november. Organiseret som jeg jo nok ikke er, så havde jeg ikke undersøgt om man overhovedet kunne købe UGG på Fisketorvet – hvilket jeg så kunne konstatere at man ikke kan!

Så jeg fik ikke prøvet støvler denne gang! Jeg fik dog alligevel brugt LIDT penge – jeg skal jo begynde at spare penge – og derfor måtte jeg jo ikke shoppe for meget.

Vi fandt en lille pop-up shop, Miss Etoile – som solgte de fineste krus med guld kant og guld hjerter – og mine øjne kunne selvfølgelig ikke stå for dem! Og fordi det er et firma som egentlig ikke sælger til privat kunder, men blot har en butik i et par måneder for at tømme ud i lageret, så kunne jeg købe 1 krus til 25,- ! (I Bahne kostede de 150,- pr. stk.!). Jeg købte selvfølgelig 4 styk! Så jeg brugte 100,- (ja, jeg er STOLT af mig selv!).

Se dem herunder;

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 18.09.15

I forbindelse med at jeg jo så gerne vil spare penge – og i sær skære ned på mit coffee2go-forbrug, så ville jeg gerne have en ny coffee2go kop! Det er ikke let at finde en som er praktisk for mig at holde, som både ikke glider i hånden og en som ikke er for tung – Ronja foreslår en kop fra Stelton. Den kigger vi så på – og vi finder sørme en i KOBBER-farvet! Jeg tænker med det samme at DEN må jeg eje – også selvom at det er en kop i den lidt dyre ende af skalaen – den kostede 200,- !

Ronja siger at hun gerne vil give mig den i fødselsdagsgave – hvilket jeg går med til, fordi jeg jo SÅ gerne ville have den og jeg ovenikøbet kunne slippe for ikke at svinge dankortet! – OG jeg vidste at Ronja ikke støtter min beslutning om kun at ønske mig penge i fødselsdagsgave – og da slet ikke penge til Royal Copenhagen tallerkener! Så hun fik givet mig en gave som jeg er blevet SÅ glad for – og allerede glæder mig til at tage i brug.

Se min nye kop herunder;

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 18.10.16

Ronja skulle selvfølgelig også i Bianco og købe et par fine stiletter – og i mens sad Tove her og ventede – og fik lavet et spejl-selfie (det er vel det man gør?!).

IMG_8366

Og ja, selvfølgelig brugte jeg også penge på en omgang frokost! LÆKKERT! Og en café latté… Det er jo trods alt ikke februar endnu!

Lige så alle jyderne er forberedt – så kommer jeg NOK til Jylland fra d. 16-18 februar. Så hvis nogen har lyst til at hygge med mig PÅ min fødselsdag d. 16 februar i Jylland – så si’ endelig til!

Følg også min verden på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 26 - år 2016