Dag 27 - år 2016

Dag 29 – år 2016

IMG_8400

Så slap i endnu engang for en blogindlæg fra mig i går – selvom min plan er at dele nogle ord hver dag, så kan det bare ikke altid lade sig gøre.

I går var jeg først i Roskilde – og besøge en ny veninde, som hedder Ditte. Vi har igennem længere tid haft kontakt på Facebook, og det var fantastisk endelig at møde hende. Hun havde bagt de lækreste chokolade-banan-muffins (hvilket endte med at være min morgenmad – typisk mig!). Vi fik snakket en hel del – så vi kan i hvertfald sagtens finde ud af at finde på en masse at snakke om – jeg tror vi kunne have fortsat i flere timer, hvis ikke det var fordi jeg skulle videre…

Om aften havde jeg nemlig en aftale i Ølstykke, hos min veninde Malene. Hun havde budt på aftensmad – som var en stor og lækker lasagne. Selvfølgelig skulle vi også spille brætspil. Vi blev enige om at spille “Terapi” – hvilket faktisk var et ret sjovt spil, hvor man på en måde skal gå i terapi hos hinanden – HAHA – man lærer i hvertfald hinanden at kende – og også befolkningen at kende.

Faktisk kom jeg først hjem kl. 01.30 i nat – og derfor var det at jeg slet ikke havde tid eller mulighed for at skrive et indlæg i går.

Nu er det endelig weekend – og som mit liv fungere – så er der som sådan ikke forskel på hverdage og weekend for mig. Sådan er det at være førtidspensionist. MEN, alligevel er der noget over weekender – og denne weekend skal jeg bruge sammen med en gammel veninde, Monique.

Monique og jeg kender hinanden fra vi var børn – og så har vi haft perioder hvor vi har været helt ude af hinandens liv, men nogle gange så finder vi vores veje sammen igen. Jeg glæder mig til at skulle tilbringe min fredag og lørdag sammen med hende! Det dejlige ved Monique er også at vi kan være SÅ meget os selv – vi kan sagtens være sammen, men stadig være stille og bare slappe af og gøre noget hver for sig, hvis vi vil det.

Jeg tror vi i dag skal spise stegt flæsk – og jeg håber at Monique også tænker persillesovs!

Og selvfølgelig SKAL vi se X-factor!

Jeg vil ønske alle en fantastisk weekend.

Følg mig også på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 27 - år 2016