Dag 2 - år 2016

Dag 3 – år 2016

IMG_8008

Nu er vi på vej ind i den første uge af dette år – og den byder på en del for mig; Men det kan i løbende jo læse mere om. I morgen skal jeg til casting – og DET glæder jeg mig til – også selvom jeg jo ikke lige i morgen får svar på om jeg er med eller ej.

I dag har jeg været til en lille fødselsdag hos Emilie (datter af min hjælper, Maria) og i kan ovenfor se min gave til Emilie. Jeg har selv lavet et kort til hende – og fordi vi begge godt kan li’ at tegne “zendoodle”, så havde jeg selvfølgelig selv kreeret et kort. Forsiden deler jeg nedenfor her.

Jeg gav Emilie en middag på Sticks’n’Sushi – fordi jeg ved hun godt kan li’ sushi – og mit YNGLINGS sushi-sted er Sticks’n’Sushi – så selvfølgelig skal hun prøve det.

Så nu har vi aftalt at hun d. 15. Februar kommer hjem til mig – og vi tager ud og spiser – og tilmed sover hun hos mig, til d. 16. Februar (og der har jeg tilfældigvis fødselsdag)!

Det ser jeg virkelig frem til.

Og nu får i lige billedet af mit zendoodle-fødselsdagskort!

IMG_8007

Følg også “Verden ifølge Camilla-Kenya” på Facebook! Klik her!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2 - år 2016