Dag 29 - år 2016

Dag 30 – år 2016

Min weekend startede fantastisk! Jeg fik besøg af en veninde, som jeg har gået i folkeskole med – og vi har hængt sammen stort set hver dag i folkeskole’tiden og også nogle år efter folkeskolen. Som jeg tidligere har beskrevet omkring venskaber, så falder man nogle gange fra hinanden – og så finder man på ny ens vej igen. Sådan har det været med Monique og jeg.

Men hold da kæft, hvor vi hygger os når vi er sammen – det er bare så dejligt afslappende at være sammen med Monique, fordi ingen af os behøver at være særlig meget PÅ. For os handler det ligeså meget om at vi bare er sammen – men vi kan sagtens sidde og lave hver vores – og en gang i mellem have en samtale.

Monique er sindssyg god til at lave mad – og jeg har altid ELSKET hendes madlavning. I går lavede hun stegt flæsk med virkelig god og lækker persillesovs. Tak, dejligste Monique!

Vi brugte også vores tid sammen på at se X-factor og Klovn Forever – og jeg vil nu sige at den første Klovn film er MEGET bedre end den her, men den skulle jo ses – nu er den set og jeg ser den nok ikke igen!

Monique tog hjem her til formiddag – og jeg vil bruge min lørdag på ren og skær afslapning. Selvom det ikke er en “hård” hverdag jeg har, så kan det alligevel være krævende at være social – og jeg har været social i den seneste uge, stort set hver dag – så jeg trænger til denne “alene’tid”.

Hvad dagen bringer på, ved jeg ikke endnu. Jeg overvejer at tegne – for det er i den grad afslappende.

Hvad skal din lørdag gå med?

Jeg mangler 3 likes på Verden ifølge Camilla-Kenya, for at nå 400 likes. Vil du ikke hjælpe mig med at nå “målet”?

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 29 - år 2016