Dag 30 - år 2016

Dag 31 – år 2016

FullSizeRender-2

Ja, det er så hvad jeg har brugt min søndag på. At tegne. Det er så hyggeligt og afslappende, og det er i sær fantastisk at man kan tegne sine tanker ud. Nogle gange så drømmer jeg om at skrive blogindlæg, som har langt flere holdninger i sig end mine nuværende blogindlæg har eller har haft – sommetider kommer jeg dog ud med nogle holdninger – men overhovedet ikke NOK holdninger, set i forhold til hvor mange jeg egentlig har.

Hvad handler den der tegning egentlig om?

Den handler om vores politik, om flygtninge, asyl osv. – Alt det vi altid er enige og uenige i. Alt det vi lige nu debatere en masse vis – og alt det som har gjort at jeg på min private Facebookprofil har valgt at skjule nogle folk, fordi jeg ikke kan lade vær’ med at indgå i debatter.

Tegningen viser f.eks. en grænsebom. En grænsebom som nogle mennesker i Danmark åbenbart synes er en løsning – en human løsning? For hvem? For os danskere?

Jeg ser ikke grænsebommen som en løsning.

Jeg har tegnet en masse grønne træer – det symbolisere HÅB. Det eneste vi altid har er håbet.

De riges paradis?

Ja, vi befinder os i de riges paradis – og gu’fanme om vi har råd til at hjælpe. Selvfølgelig er der grænser, men vi har ikke nået grænsen.

Selv der hvor træer normalt slet ikke vokser, de vokser alligevel på min tegning – som symbol for at selvom noget synes umuligt, så er der stadig muligheder. Mange lukker desværre øjnene for mulighederne og ser kun det umulige.

Stjerner over grænsen?

Stjernerne over grænsen symbolisere at ligegyldigt hvor vi er, så er der stjerner – vi er en stor verden – og vi har et medansvar. Heldigvis findes stjernerne også over grænsebommen – så i mens håbet synes ude, så kan MENNESKENE stadig se op på stjernerne.

En skæv stige?

Der vil altid være forhindringer og udfordringer – og dem kommer vi (mennesker) også igennem – det handler bare om at se mulighederne.

Politikerne ved godt selv, at den er gal?

Det tror jeg i hvertfald på at nogle af dem ved. Heldigvis. Det handler om håb.

Ja, det var så min søndag.

Giv også “Verden ifølge Camilla-Kenya” et like på Facebook! (Mangler kun 1 like, for at nå 400).

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 30 - år 2016