Dag 3 - år 2016

Dag 4 – år 2016

IMG_8024

I er sikkert spændte på at læse om hvordan min casting gik i dag – og for at sige det med det samme, så har jeg ingen anelse. Jeg ved ikke om det gik godt eller skidt. Jeg tænker ikke at det gik super-skidt, og jeg tror da selv på at jeg ville være et godt pust til programmet – hvis de nu end vælger at jeg skal være med. Næste proces er udvælgelse til casting nr. 2! Og hvis jeg bliver valgt til det, så er næste step bare at vente på om jeg endelig er MED.

Programmet skal jo være et sjovt program – og skal handle om at bryde fordomme, men egentlig synes jeg ikke vi i Danmark er et land fyldt med fordomme – derfor har jeg personligt ikke et specifikt behov for at “trykke” på folks fordoms-knapper. Men måske det også er positivt nok i forhold til at kunne være med i programmet? Måske er det et godt set-up at der faktisk er én med som ikke oplever fordomme – sådan rigtigt.

Selvfølgelig VED jeg at der sommetider er folk som kigger på mig – fordi jeg jo er “anderledes” – men jeg registrere det sjældent selv. Det påvirker ikke mig – og desuden kigger jeg jo også selv på mennesker som ser “anderledes” ud – og jeg har tilmed også selv fordomme – også omkring folk med handicap.

Senere i eftermiddag får jeg besøg af en psykolog – jeg skal i dag have 1 samtale med hende, i forhold til forældrekompetenceundersøgelsen der skal laves.

På torsdag skal jeg ned til min niece – Anna-Elisia – og der skal psykologen observere Anna-Elisia og jeg sammen. Fredag har jeg anden samtale med psykologen – og i næste uge køre “møllen” så forfra igen.

Det er en spændene proces. Jeg vil glæde mig til at dele “oplevelsen” med jer – selvom jeg ikke her KAN gå helt i detaljer – da det er for offentligt i forhold til processens gang – men i er altid velkomne til at skrive privat for spørgsmål. Nogle spørgsmål vil jeg besvare privat – og andre vil jeg gerne dele ud af.

Mange tænker måske “er hun mon mor?” – og nej, jeg ER moster – men jeg har fuld forældremyndighed over min niece, som faktisk bliver 4 år på onsdag.

Spørg løs og jeg vil dele med jer/dig.

Følg mig også på Facebook!

  • Camilla-Kenya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 3 - år 2016