Dag 4 - år 2016

Dag 5 – år 2016

Jeg vil i dag gerne dele min oplevelse med opstart af forældrekompetenceundersøgelsen. Jeg har næsten (det føles sådan) ventet i årevis på at få den lavet – og ja, det er måske overdrevet at skrive årevis – men ja! I går kom dagen endelig hvor den gik i gang. Psykologen – som faktisk virker rigtig sød (det bliver jeg jo også nødt til at skrive, når denne blog er offentlig!) – Haha!

Men i går foregik sådan at psykologen kom hjem til mig – og vi snakkede i ca. 2 timer. Hun stillede mig forskellige spørgsmål – og jeg skulle forklare en masse.

  • Forløbet om Anna-Elisia helt fra starten af.
  • Hvilken følelse jeg havde af at min søster døde.
  • Hvilken følelse jeg havde ved at få forældremyndigheden over min niece.
  • Tanker om hvad jeg mener er bedst for Anna-Elisia i fremtiden.

Alle tingene vil jeg på sin vis rigtig gerne dele med jer – men så vil indlægget måske blive så langt at i ikke gider læse det – så hvis der er noget af det i gerne vil have jeg uddyber, så skriv en kommentar eller privatbesked HER! (eller her på bloggen.)

I dag har været ret så stille og rolig. Jeg har været på sygehuset – og få skiftet min tube jeg har i halsen (tracheostomi – fordi jeg er respiratorbruger – hvilket jeg også en dag meget gerne vil fortælle om og dele med jer).

Efter det tog jeg og min hjælper – Anitta – til Lyngby, for at kigge på en ny iPhone til hende – og selvfølgelig var jeg SÅ tæt på selv at købe en lækker ny iPhone – men selvom det ikke er et nytårsfortsæt for mig, så SKAL jeg blive bedre til ikke at bruge så mange penge.

Jeg synes ikke jeg er typen som shopper løs – men er du gal, hvor kan jeg bare bruge penge!

Og til sidst drak vi en kop kakao og kaffe – og handlede i Føtex!

Bom – så gik den dag jo – og jeg nåede slet ikke det som skulle nåes i dag. Det nåes heldigvis en anden dag.

Nu skal der laves hjemmelavet laksemousse – og slappes af.

Ja, jeg er træt.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 4 - år 2016