Dag 5 - år 2016

Dag 6 – år 2016

0 år

Anna-Elisia 0 år – sammen med sin mor, Mitzi.

I dag har min niece, Anna-Elisia, fødselsdag. Hun fylder 4 år. Jeg viser her et billede af Anna-Elisia, fra da hun blev født – jeg husker ikke præcis hvor mange dage hun er på dette billede – men jeg elsker billedet, fordi min søster er med på det og kigger stolt på sin datter.

For 4 år siden skabte min søster, Mitzi, denne smukke prinsesse. I forgårs “genoplevede” jeg “historien” om Anna-Elisia – da min forældrekompetenceundersøgelse startede.

Jeg støttede min søster i graviditeten hele vejen igennem – og jeg ELSKEDE da Anna-Elisia kom til verden – og jeg tror var inde og besøge hende dagen efter hun kom til verden. Anna-Elisias første tid foregik på sygehuset – pga. abstinenser efter min søsters stofbrug – og Anna-Elisia skulle derfor afvænnes. Jeg så Anna-Elisia en del gange i den måned, hvor Mitzi var primær-omsorgsperson for Anna-Elisia.

Da Anna-Elisia var en måned gammel kom der en plejefamilie til – og derved blev plejemor primær-omsorgsperson. Fra det sekund var det naturligvis kun Mitzi som havde samværsordning. Jeg skriver “naturligvis”, fordi når man er født med abstinenser, så har man brug for afskærmning.

I dag fik jeg lov til at ringe til Anna-Elisia og ønske hende tillykke med fødselsdagen. Hun fortalte at hun var på vej hjem fra børnehaven – og havde fået en engel. Hun virkede glad for at snakke med mig – og glad for at jeg ringede – og det varmer jo mit moster’hjerte!

Det er faktisk kun anden gang at Anna-Elisia og jeg taler i telefon sammen – første gang var i sidste måned, hvor jeg ikke kunne komme til samvær pga. lårbensbrud.

I morgen skal Anna-Elisia og jeg se hinanden igen – denne gang hvor psykologen er med, og kan observere vores samvær. Det er en del af forældrekomptenceundersøgelsen. Jeg glæder mig til at se Anna-Elisia igen – og glæder mig til at se englen, som hun fik af sin børnehave.

Tillykke med fødselsdagen, dejligste niece, Anna-Elisia. Din moster elsker dig!

  • Camilla-Kenya.

P.s. I dag blev der endelig sat vinterdæk på min bil, så kan vi igen køre sikkert her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 5 - år 2016