Dag 6 - år 2016

Dag 7 – år 2016

image1-4

For første gang i de tre år, hvor jeg har haft forældremyndighed over Anna-Elisia har der ikke være været et samvær uden en samværskonsulent – hvilket er fuldstændig frivilligt at jeg har sådan en med ved samvær. På en måde var det rigtig rart, at der ikke var en støtte på samværet – og efter min mening klarede vi det super godt, uden støtten. Til gengæld var der en psykolog med – for som jeg har beskrevet i tidligere indlæg, så er jeg i gang med en forældrekompetenceundersøgelse. I dag var psykologen med til et samvær, mellem Anna-Elisia og jeg – hun filmede vores samvær og observerede.

Jeg havde en forestilling om at det ville være lidt irriterende og måske jeg ville føle at blive “holdt ekstra øje med”, men sådan var det faktisk ikke. Det var ganske afslappende – og jeg følte som sådan ikke at et kamera filmede vores tid sammen – jeg nyd egentlig bare hvert et sekund med min prinsesse.

I dag havde jeg en hjælper med mig, som ikke før har været med hos Anna-Elisia – trods det, så synes jeg at Anna-Elisia klarede det så fint. Hun virkede tryg ved min hjælper – og hun sagde tilmed “Stian er din mor” – HAHA! Jeg sagde “det tør du ikke sige til Stian” – men det turde hun sagtens – og Stian trak hende også rundt i kælk. Så tryg ved en fremmede hjælper var hun i hvertfald.

Som i nok ved, så havde Anna-Elisia i går fødselsdag – og fyldte 4 år. I dag ville jeg gerne give hende en fødselsdagsgave – desværre er posten ikke kommet med den gave, som jeg har bestilt til hende. Derfor måtte jeg i går i Rema1000 og være kreativ med at finde på en gave – så det blev til 5 små gaver. Nedenfor her kan i se billede af gaverne. Anna-Elisias kommentar var “jeg elsker små gaver”. Børn er så taknemmelige – der skal ikke særlig meget til før de bare er taknemmelige.

Taknemmelighed elsker jeg – så jeg er stolt over at jeg har en smuk niece, som også er taknemmelig for selv de små ting.

image1-3

I morgen har jeg anden samtale med psykologen – også en del af forældrekompetenceundersøgelsen.

På næste fredag ser jeg Anna-Elisia igen – sammen med psykologen – og samværskonsulent. Mellem sidste gang – og i dag – og de to næste samvær, kommer der KUN til at gå ca. 1 uge imellem samværene – og normalt må Anna-Elisia og jeg kun se hinanden hver 14 dag. Det føles så dejligt for en periode at se Anna-Elisia oftere. Desværre er vores “normale” samvær blevet aflyst pga. undersøgelsen – og selvom man sagtens kunne kæmpe for at en undersøgelse ikke skal gå ind og påvirke vores “normale” samvær, så skal man med systemet virkelig vælge sine kampe – og den del har jeg vidst hele livet.

Siden jeg var 15 år har jeg selv haft kontakt til systemet – i forhold til min handicap – så jeg har nu haft 10-11 år til at lære systemet godt at kende – og jeg kan kun anbefale at man vælger sine kampe!

Hvis i er nået helt herned til i læsningen, så vil jeg gerne takke jer for at i læser med og følger mig. I må meget gerne give mig et like på min Facebookside “Verden ifølge Camilla-Kenya“, hvor I i dag også kan se en “typisk hverdag med sin handicaphjælper”-video!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 6 - år 2016