Dag 36 - år 2016

Dag 37 – år 2016

IMG_8498

Det er ægte weekend! Faktisk så meget weekend at jeg fuldstændig bevidst har at valgt at jeg ingen aftaler ville have i dag og i morgen. Jeg føler for at kunne slappe helt af – uden at skulle forholde mig til at enten at skulle hjem til nogle mennesker, eller få besøg her i mit hjem – selvom jeg absolut elsker at være sammen med andre mennesker.

I dag står den på hygge med min hjælper Maria (for ja, helt alene er jeg jo så aldrig). På billedet ser i Maria – og jeg – jeg sover ikke helt, men var ved at vågne op. Den absolutte bedste måde at vågne op på, er når Maria kommer ind og krammer og nusser mig i håret (det er sku’ luksus at have hjælpere).

Kort efter billedet blev taget, så stod jeg op – røg en smøg og har drukket en kop kaffe – og nu sidder jeg så her og skriver ud til jer.

I går aftes havde jeg besøg af to virkelig fantastiske mennesker – Lasse og Sarah. Som jeg skrev i tidligere indlæg, så havde jeg ikke mødt dem før, men det var helt igennem dejligt at møde dem – og jeg glæder mig allerede til at møde dem igen.

Sarah og Lasse er kærester – et virkelig smukt par – og jeg glæder mig over at kunne følge dem igennem vores liv!

Sarah har ligesom jeg også muskelsvind – så vi har selvfølgelig DÈT tilfælles – men vi har ikke samme muskelsvindstype.

Både Lasse og Sarah er kunstnere – og Lasse havde et billede med til mig – som han havde malet. Da han tog billedet frem og viste mig det, så blev jeg fuldstændig mundlam – jeg blev meget MEGET glad! Jeg er stolt over at have et af hans værker hængende i min lejlighed – og jeg glæder mig til at der også en dag hænger et værk fra Sarah.

Nu har vi alle forskellig smag for kunst – men jeg kan virkelig godt li’ farverig kunst. I sær fordi mit hjem generelt er i mange grålige, hvidlige og sorte farver – så synes jeg at det fungere godt med farverig kunst.

IMG_8499

Hvis du er nysgerrig på Lasse’s kunst, så har han ofte auktioner på hans kunst på hans Facebookside. Tjek ham ud! Jeg er helt sikker på at du ikke vil fortryde at tjekke hans kreative verden.

Nu vil jeg ønske dig/jer en glædelig og kærlighedsfyldt lørdag.

Følg mig på Facebook.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 36 - år 2016