Dag 50 - år 2016

Dag 53 – år 2016

12746342_10207867514941320_400396187_n

Wauw… Jeg har virkelig haft den lækreste weekend længe – og set næsten alle de mennesker jeg elsker allermest! I lørdags holdte jeg fødselsdag – og om dagen var vi 19 mennesker og om aften 10 mennesker – så jo, jeg blev i den grad beriget med en masse kærlighed.

Om dagen var der blandede mennesker af mine hjælpere og venner – og min dejlige storebror! Vi spiste frokost, boller, chokoladekage og ikke mindst cheesecake.

Da alle de gæster tog hjem, så stod tiden på at forberede til at der om aften skulle holdes veninde fødselsdag. 6 af mine dejlige veninde valgte at bruge deres aften på at fejre mig – og selvom mange nok undre sig over at vi ikke var i byen, drak os i hegnet osv. – så vil jeg bare sige, at jeg havde den mest fantastiske og hyggeligste aften længe.

Jeg havde valgt at det var sådan lidt et kenyansk tema – så jeg havde lavet en playliste med afrikansk musik og vi lavede raclette – fordi jeg tænkte det var det nærmeste jeg kunne komme på, som skulle minde lidt om bål – og så alligevel så langt fra bål. Tror i hvertfald næppe at man i Kenya sidder med en raclette?

IMG_8747

Da vi havde spist aftensmad, så valgte vi at spille et selskabsspil, som hedder “Pjovert” – selvfølgelig var alle os KVINDER enige om at det bare kunne være pisse’skægt – men jeg synes egentlig at det var ærgerligt at spørgsmålene eller det man skulle sige var mere perverst. Det var dog et fint spil, til at samle selskabet og få skabt en masse grin. Og det er vel det som er formålet med selskabsspil.

For at fuldeende aftenen, så havde jeg naturligvis bestilt en super flot kage – og temaet var selvfølgelig også Kenya. For andet år i træk er det dem samme dejlige kage’dame som har kreeret min tema-kage.

Da vi var 4 veninder samlet til sidst, så spillede vi da lige en omgang Settlers fra Catan – og nej, jeg vandt ikke! Jeg vinder stort set ALDRIG det spil – og tror egentlig ikke min hjerne er så strategisk.

Min bedste veninde, Ronja, og hendes hund Liva blev og sov her – så vi vågnede op sammen til søndag – hvor vi virkelig præsterede at holde vaske’ægte SØNDAG! Det var dog alligevel også tiltrængt efter en lørdag fyldt op med kærlighed og kærlighed og KÆRLIGHED. Dog kunne vi ikke dy os for at spille Settlers i nogle timer… Inden aftensmaden og inden jeg skulle transportere Ronja og Liva hjem.

TAK til alle af jer som var med til at gøre min fødselsdag og lørdag fantastisk! Tak for jeres gaver – og jeg kan ligeså godt sige at jeg i dag har shoppet for 4.194,- (tak for jeres fødselsdagsgaver) – og nu glæder jeg mig til posten kommer med min længe ventede og ønskede tallerkener!

Nu vil jeg drage til samvær – med min skønneste prinsesse! Jeg savner at se hende, være sammen med hende, mærke hendes glæde og kærlighed – og ikke mindst overdynge hende med min kærlighed til hende.

Godmorgen herfra – og et ønske om at i alle må få en rigtig dejlig dag!

Som en fødselsdagsgave fra jer, så kunne i jo lige være så dejlige at dele min Facebookside; Verden ifølge Camilla-Kenya!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 50 - år 2016