Dag 77 - år 2016

Dag 80 – år 2016

IMG_9197

Jeg er syg på sjette dagen, og i går besluttede jeg mig for IKKE at skrive et blogindlæg, fordi jeg udelukkende ville koncentrere mig om at blive rask! I dag havde jeg planer om fiske’tur og Ikea’tur – men begge dele måtte jeg aflyse, fordi min nat blev fyldt med feber, mærkelige drømme og knap så meget søvn. Jeg har desværre også måtte aflyse mit samvær med Anna-Elisia i morgen – men plejemor skrev også at de i familien heller ikke var på toppen, så jeg tænker egentlig at det er den bedste beslutning for alle parter.

Jeg skriver ikke blogindlæg i dag pga. min energi er i top – for det er den på ingen måde. Jeg skriver blogindlæg i dag, fordi jeg ønsker at dele nogle ord med jer – og for at fortælle og vise jer at min fredag (hvor jeg heller ikke bloggede) var så skøn – trods at jeg også var syg den dag.

På det øverste billede ser i Mulle – og min hund, Karen, som er ret så social. Mulle er en veninde jeg har fra Jylland – og hun laver optagelser i København til et kommende underholdende program, som til efteråret bliver vist på Tv2 Zulu. Jeg glæder mig helt sindssygt til at se Mulle lave vilde udskejelse – og uden at lyve, så kommer man endda til at se hendes bryster! (man kan da sige at Mulle er modig)! Mulle besøgte mig i fredags – og hun havde english breakfast med til os – alt fra bacon til baked beans – jeg var jo i himlen!

IMG_9198

Om aften tog jeg til Nordsjælland – til fødselsdag. Og til fødselsdagen var der også denne smukke prinsesse Mathilde. Er hun ikke bare skøn?! Det var i hvertfald dejligt at se hende igen – og hvis jeg når at blive rask (som jeg da forhåbentligt gør), så skal Mathilde, Mathildes mor og jeg ud og spise brunch på lørdag.

IMG_9201

Udover det dejlige selskab til fødselsdagen, så var noget af det bedste denne dessert. Hjemmelavet hasselnødde-halløj, nougat, jordbæris og flødeskum! Det smagte fuldstændig fantastisk – og jeg drømmer stadig om at jeg i dag kunne indtage det, men tror næppe jeg kan lokke min hjælper til at lave det til mig i dag – udover det, så har jeg lyst til alt muligt kage-agtigt i dag. Havregrynskugler? Nøddetærte fra Ninas Naturcafé? Fragilité fra Mette Blomsterberg? Chokolademousse med crunch fra Mette Blomsterberg? Banan-chokolade-muffins? Hjemmelavede medaljer?

Heldigvis har jeg en prinsessestang i fryseren!

FullSizeRender-3

Nu vil jeg bruge min søndag – og i morgen, mandag – på at blive rask! Jeg gider simpelthen ikke være syg længere – og jeg gider da slet ikke have feber!

Jeg håber du har en dejlig søndag – og nyder det gode vejr, som helt sikkert er der udenfor.

Hvis du vil være så venlig, så klik her – og giv min Facebookside et like.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 77 - år 2016