Dag 86 - år 2016

Dag 87 – år 2016

I november sidste år brækkede jeg mit venstre lårben og forstuvede højre fod – fordi jeg ved et uheld røg ud af min kørestol og jeg har ingen kræfter til at kunne tage fra. I to måneder havde jeg skinne på benet, for at bruddet kunne vokse sammen – og først nu er lårbenet ved at være i stabil form. Min højre fod kom sig ret hurtigt.

For at det ikke skal være løgn, så kom jeg i går til at få min fod ind under min kørestol – fordi jeg ikke vælger at køre med fodpladerne nede. Jo, det gør ondt! Jeg kunne faktisk næsten ikke sove fra smerten i nat, men jeg valgte ikke at tage på skadestuen – fordi jeg ved de ikke kan se noget på et røntgenbillede, fordi mine fødder i forvejen er ret skæve og derfor er det svært at vurdere billederne – så ja, jeg sprang skadestuen over og har nu været på apoteket, for at købe et elastikbind – og behandler den som hvis den er forstuvet, da jeg tror det er tilfældet! Desværre.

Foden skal selvfølgelig ikke bremse mig i at se dejlige mennesker – så i dag var jeg i Hillerød for at spise lækker brunch med Michelle, Sylvester & Mathilde – og selvfølgelig min hjælper, Tove. Michelle og Sylvester er min handicaphjælper Heidis børn – og Mathilde er Michelles datter. Sylvester er nogle gange min vikar, hvis mine faste hjælpere ikke kan komme på deres vagter – og i kan da lige se en video med ham her.

Denne familie betegner jeg stort set som min familie. De er nogle af de bedste mennesker jeg kender – og jeg elsker dem så højt! (Også selvom Michelle nogle gange synes jeg er en sur mokke – HAHA)!

Udover det – så troede jeg jo ikke der var nogle flotte mænd i Nærum (hvor jeg bor), men det er der åbenbart! Jeg har nemlig matched med en fra Nærum – på Happn. Egentlig vil jeg gerne møde ham, men altså – jeg får lidt pres over at vi er fra samme by, bor 500 meter fra hinanden – og det mest mærkelige er at vi aldrig nogensinde tilfældigt er stødt på hinanden. Og så bliver jeg bange for om han er en hidsig araber? (Det er han så ikke – fandt jeg lige ud af i mens jeg skriver blogindlæg)!

Okay, det kan være jeg møder ham en dag! Who knows…

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 86 - år 2016