Dag 87 - år 2016

Dag 88 – år 2016

12523866_822966017848091_6537239323262706069_n

Jeg troede jeg skulle blive en nørd, men det blev jeg så ikke! I går blev jeg lokket til at købe et computer-spil der hedder Rocket League og skulle spille det sammen med en kammerat, og en af hans kammerater, MEN sådan blev det ikke – fordi selvfølgelig ville spillet ikke fungere med mit operativsystem! Bum.. Men glæden er at jeg så sparede de penge og jeg slap for at blive en nørd.

Jeg fulgte så med i deres spil – over nettet. På en eller anden måde. De havde brugt tid på at fixe det så jeg kunne følge med. Da jeg havde set dem spille i få sekunder, så tænkte jeg allerede at jeg ikke gad se mere, men jeg kunne jo ikke lide at sige stop, når nu de sådan havde kæmpet for at fixe det sammen så jeg kunne se med. (HAHA)!

Det er nu ret lækkert at kende nørder – for jeg kan faktisk godt lide nørder. Nørder er skønne – men jeg tror bare aldrig jeg selv bliver en nørd, som sådan.

Er du en nørd?

I dag har jeg tegnet. I nogle perioder tegner jeg en del – og bliver fanget af det, men det er længe siden jeg har haft en tegne’periode – så jeg tænkte at jeg i dag måtte i gang igen. Det er nu ret hyggeligt, men jeg kan nu bedst lide at tegne når jeg har en “historie” at kunne tage med i tegningen eller et budskab – og faktisk er jeg helt idéforladt i dag!

Nogle dage mangler man bare inspiration – og måske kan i også i dette blogindlæg mærke at inspirationen og idéerne er helt forladt fra min side af.

Så begynder man jo bare at skrive for at skrive – sådan er det jo.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 87 - år 2016