Dag 88 - år 2016

Dag 90 – år 2016

FullSizeRender-2

Wauw! Vi er nu 90 dage inde i år 2016 og har nu 279 dage tilbage af året. Der er 269 dage til juleaften. Det er måske lidt for tidligt at begynde at tælle ned til juleaften – i sær når man ser og mærker hvordan foråret popper ud over os.

I går var jeg ude og nyde forårsvejret – en lille gå tur med min hund, Karen. Vi kan ikke gå lange ture, fordi hun jo har problemer med slidgigt i sin ene hase. I hvertfald er det dejligt at forårsvejret er kommet – for det er sku’ lidt lettere at være glad for at komme udenfor, når solen vil skinne på én.

Men SÅ regner det selvfølgelig også i dag. Sådan er det danske land jo bare – man tror lige det bliver godt vejr, men nej, så regner det bare. (Behøver jeg at sige, at når jeg skriver om vejret, så er det fordi jeg ikke ved hvad jeg ellers skal snakke om?). Lidt ligesom når man lige small-talker med folk, så snakker man tit om vejret – eller benzinpriser (hvis man er bil-ejer). Utroligt interessant! (Haha).

IMG_9312

I går fungerede bloggen ikke – og derfor lagde jeg et billede på Verden ifølge Camilla-Kenya af min mad, fordi jeg i går havde kødfri dag – ligesom jeg også havde i lørdags. Planen er fortsat at holde en kødfri dag om ugen – ligesom 42% af danskerne faktisk nu har.

Der findes forskellig former for vegetarisme – og jeg vælger den udgave som hedder “lakto-ovo-vegetar” (altså, kun 1 dag om ugen). Lakto betyder jeg gerne må spise/drikke produkter med laktose i – og ovo betyder jeg gerne må spise æg.

Min kødfri dag i næste uge bliver om lørdagen – hvor der skal spises nøddedeller med stegte grøntsager og baba ganousch. Det er faktisk 100% vegansk – og det sker fordi jeg får en veganer på besøg.

Har du en ugentlig kødfri dag, så del gerne dine erfaringer, tanker osv. med mig – det vil jeg nemlig rigtig gerne høre om.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 88 - år 2016