Dag 105 - år 2016

Dag 107 – år 2016

Det er jo dronningens fødselsdag – og nej, jeg aner ved Gud ikke hvor gammel den kvinde bliver, men jeg har alligevel lavet en hilsen til hende. Nu er jeg jo også typen som ser Paradise Hotel (troligt) og der er virkelig nogle af dem på hotellet som ikke aner hver et monarki er – men nej, jeg går ikke ind for vores kongelige i Danmark. Jeg forstår de har en status osv. – og jeg synes da bestemt at de har nogle flotte slotte i Danmark (faktisk er jeg en anelse misundelig over at jeg ikke bor på et af de slotte).

Men ja, tillykke til vores dronning – når nu hun er vores dronning og jeg ikke kan nedlægge kongehuset, så fortjener hun et tillykke, men mest af alt fordi alle ældre mennesker fortjener et tillykke med deres fødselsdag (hvilket jo også gælder dronningen).

Ja, jeg fejre hendes fødselsdag i dag – får nemlig besøg af en veninde og hendes niece, og der er blevet bagt hjemmelavet brunsviger – som er godt snasket og “ulækker”, men jeg har virkelig aldrig spist lækre brunsviger før i mit liv!

I går var jeg til en anden venindes 22-års fødselsdag – og det var super hyggeligt, med virkelig lækker tapas! Dog var jeg ikke lige i gearet til at være “festlig”, fordi jeg indtog ikke alkohol (det burde jeg have gjort…). Så jeg var virkelig tante kedelig (eller som min veninde kaldte mig – Granny – fordi jeg kom i mit hverdagstøj, som altid er uldtrøje)!

I morgen regner jeg med at finde et shoppingcenter der har søndags-åbent, så jeg kan shoppe tøj til bryllup og cocktailkursus i næste måned – hov, var der nogen der sagde at jeg skulle spare?!

Jeg satser nu stadig på at jeg 1. maj har plus på kontoen – men den drøm har jeg jo haft i jeg ved ikke hvor mange måneder. Ja, jeg elsker at bruge penge – men jeg er blevet sindssyg god til ikke at tage på McDonalds og til at købe coffee-to-go! Jeg må gerne klappe mig selv på skulderen…

God lørdag til alle jer. (Dette blev virkelig til et kedeligt lørdags-blogindlæg)!

Følg med på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 105 - år 2016