Sådan bliver min weekend!

Bare kald mig Doktor Julendal!

image1-10

Ja, jeg skriver et indlæg i denne weekend alligevel. Blot fordi, jeg har gode nyheder. I hvertfald er det gode nyheder for mig – og ja, i må gerne kalde mig Doktor Julendal. Særligt indenfor blærebetændelse har jeg vidst en særdeles god viden – og omkring diverse penicillin-præparater.

I går da jeg skrev blogindlæg – læs det igen her – der var jeg i store smerter og frustreret. Jeg troede jeg skulle gå endnu en weekend uden behandling for min blærebetændelse, MEN! Heldigvis ringede min læge til mig om eftermiddagen og sagde at nu var svaret kommet og at jeg havde selvfølgelig – som jeg jo vidste – blærebetændelse. Han spurgte mig hvem der havde udskrevet min forrige penicillin – som ikke havde virket. Jeg forklarede hvem der havde udskrevet den og at jeg selv havde valgt penicillin-præparat.

Hvad min egen læge så kunne konstatere var at, jeg havde valgt det rigtige penicillin, men at jeg havde fået for lav dosis og i for få dage. Så nu er jeg startet på ny penicillin-kur og det virker allerede. Smerterne er stort set væk – men jeg kan sommetider stadig mærke “noget” – men slet ikke på samme måde som de sidste mange dage.

Så ja, jeg er mega glad! Og ikke mindst lettet!

Nu vil jeg have mig en afslappende lørdag aften!

Følg mig også på Facebook – klik her!

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver min weekend!