Dag 41 - år 2016

Dag 42 – år 2016

Selvom det var såkaldt pandekage-dag i går, så spiste jeg altså ingen pandekager går. Til gengæld spiste jeg pandekager både i tirsdags – og sørme også, om det ikke også blev til pandekager i dag.

I dag kom min dejlige veninde, Louise herhjem – vi skulle lige ordne nogle blogger’ting, fordi snart åbner Louise også op for sin blog, og det bliver super spændene at følge hendes ord. Hun er sindssyg god til at skrive, og jeg håber at nogle af mine læsere også vil følge hendes verden – når Louises blog er oppe og køre, så vil jeg helt sikkert give jer et praj om hvor i kan finde hendes blog. Som start kan i findes hendes Facebook’side her!

Jeg fik så den lækre og spontane idé at vi da skulle have pandekager, så der måtte lige handles ind, så der kunne laves lækre pandekager! Heldigvis havde jeg også hele 4 forskellige slags is i fryseren – og det er nu engang rart at få tømt lidt ud af sin is. Det var ret luksus – og så på en torsdag!

IMG_8576

Tirsdagens pandekage!

Der skete også en overraskelse i dag! Min elskede storebror kom spontant på besøg i dag – han arbejder som murer – og i dag havde han arbejdet i Hellerup, så på vej hjem fra arbejde, drejede han da lige af mod Nærum og besøg mig. Det var så dejligt at se ham! Og ikke mindst blev Karen (min hund) meget glad for at se sin “Onkel René”. Det er første gang i dette år at jeg og min storebror ser hinanden, men selvom vi ikke ser hinanden så ofte, så elsker vi hinanden utroligt højt – vi bor bare lidt langt fra hinanden og har hver vores ting i vores liv vi skal og gør.

Nu vil jeg bruge resten af min aften på at slappe af – og varme op til i morgen hvor jeg får besøg af min bedste veninde og hendes kæreste. Vi skal have brætspils’hygge’aften! Og lørdag skal jeg til koncert med Kodaline – det bliver ret legendarisk – eller jeg håber!

Nogle gange føler jeg virkelig at livet er luksus!

Du er også meget velkommen til at følge min verden på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 41 - år 2016