Dag 55 - år 2016

Dag 56 – år 2016

IMG_8787

Endelig har jeg modtaget mine nye frokost-tallerkener! For alle mine fødselsdags’penge købte jeg nemlig 6 styks Royal Copenhagen musselmalet halvblonde 22cm. tallerkener. Til prisen, som i alt var 4.194,- – så synes jeg det er ALT værd og jeg glæder mig til at skulle spise af dem og invitere gæster hjem til frokost eller kage.

Nogle vil nok være uforstående over hvorfor man vil give så mange penge, for nogle tallerkener, som skal bruges til hverdag – men ærligt! Det er dansk design og jeg elsker det! Så for mig er pengene godt givet ud, og så længe jeg ikke bruger flere penge end jeg reelt har, så “må” jeg jo gerne. Det kaldes selvforkælelse.

Jeg har også forkælet mig selv på en anden måde i dag – jeg tog nemlig på McDonalds efter mit besøg hos tandlægen. Jeg kan jo ikke rigtig tygge på noget mad, så jeg måtte i dag nøjes med en McFlurry og en kop café latté. En del af min spare-planer er at jeg kun må spise mad fra McDonalds 12 gange i dette år – gælder det som 1 gang, når jeg kun spiste McFlurry? Hvad synes i?

IMG_8785

Hos tandlægen gik det okay i dag. Jeg skrev med min tandlæge i går aftes og fik lov til at tage noget af det penicillin jeg i forvejen havde hjemme, så jeg kunne opstarte en behandling mod smerter og hævelser i mit tandkød. I dag ved tandlægen fik jeg taget røntgenbillede og det viste at jeg har en visdomstand på vej i undermunden. Problemet ligger i at der er noget hud over visdomstanden, som er blevet hævet og tanden i min overmund går ned og trykker. I søndags startede problemet egentlig og måske har noget af min aftensmad “ridset” i tandkødet og generet det endnu mere.

Visdomstanden vokser fint, men den skal fjernes på et tidspunkt, siger tandlægen (jeg ved ikke om jeg tør være enig). Han siger at han nok godt kan fjerne den – pga. min muskelsvind, så er min kæber strammere end ved andre mennesker – men han er bange for at jeg nok vil komme til at pive. Det er det jeg siger! Min tandlæge kender mig lidt for godt nogle gange.

Men han ville (heldigvis) ikke fjerne den i dag, fordi det ville være for ubehageligt med al den smerte jeg har nu og hævelse – derfor er jeg nu sat i en ny penicillin-behandling og så tænker han at visdomstanden skal fjernes. Han vil i hvertfald ikke kunne garantere hvor længe smerterne og hævelser vil holde sig væk – og måske ville de komme igen om 1 måned eller 6 måneder eller 1 år. Det vidste han jo ikke – men problemet ville opstå igen.

IMG_8786

Samtidig så skal jeg 2 gange dagligt sprøjte noget klorhexidin-gel ind på tanden, for at desinficere tandkødet – og det smager virkelig af helveds til!

Nu har jeg handlet en masse yoghurt og suppe ind – for ja, jeg kan kun spise flydende og most kost.

Følg min Facebookside Verden ifølge Camilla-Kenya.

  • Camilla-Kenya.

2

  • Jeg forstår dig!! Jeg samler selv Royal Copenhagen – Musselmalet riflet og Blå mega <3 Vil i øvrigt anbefale dig at melde dig ind i Emmalys Blog gruppen på facebook hvor man får en fast rabatkode som medlem og tit får tip om rabatter før andre. 🙂

    God dag!
    Knus Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla-Kenya

      Hej Mia,

      Tak for din kommentar herpå min blog – og ikke mindst tak for din anbefaling af Emmalys blog. Den vil jeg i hvertfald tjekke ud. Jeg har ikke noget af hverken musselmalet riflet eller blå mega – men mine middagstallerkener er hvid riflet. Næste mål er 6 dybe tallerkener af musselmalet halvblonde igen.

      – Camilla-Kenya.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 55 - år 2016