Dag 42 - år 2016

Dag 43 – år 2016

Jeg bliver sommetider (ofte) ret træt af Tinder – så sletter jeg app’en igen og installere igen – hvilket jeg egentlig også har beskrevet tidligere. I det blogindlæg delte jeg også nogle af de beskeder jeg får – og jeg ville gerne dele flere med jer, men faktisk er de sjove beskeder slettet nu.

Faktisk var der en (for måske et par uger siden) der spurgte om det var en bong jeg sad med på mit billede. Nåååår ja, jeg får da lige indopereret en tube i halsen og tilkoblet en kæmpe bong! Arh, det tror jeg vidst ikke lige. Til dem som ikke ved det, så er det min respirator – den som trækker vejret for mig.

I går havde jeg så endnu en spøjs oplevelse med en Tinder’mand (eller hvad vi skal kalde personen). Jeg havde liket ham (ja) og han skrev “Hi Kenya”. Jeg slettede ham! Han blev ret sur over det – og skrev direkte offentligt på Verden ifølge Camilla-Kenya – han skrev fuldstændig sandheden. At jeg havde liket ham, han havde skrevet og jeg havde slettet ham.

Han sendte mig samtidig også en privatbesked, hvor han mente jeg burde flytte til Kenya, for det passede bedre til navn – men jeg tror nu jeg bliver i Danmark.

Jeg besvarede hans offentlige opslag til mig, fordi det er nu engang ikke nogen hemmelighed hvordan jeg bruger Tinder.

I min profiltekst på Tinder har jeg skrevet at jeg siger “ja” til alle og derefter sletter jeg dem som jeg har lyst til. Det kan derfor så ikke komme som nogen overraskelse – men det gør det tilsyneladende alligevel.

Det sjove ved denne mands opslag er at han helt sikkert har haft en intention om at udstille mig – hvilket han på ingen måde gør – i det tilfælde, så udstiller jeg mig selv rigeligt fint, tænker jeg.

Han udstillede sig selv – og jeg tænker at det også gik op for ham selv. De fleste af hans egne kommentarer valgte han efterfølgende at slette – bortset fra en kommentar om at jeg var grim og kedelig – og en kommentar om at “få jer en hobby” i stedet for at kommentere i irrelevante debatter (sagde manden der brugte tid på at tilsvine en der havde afvist ham på Tinder).

Mange tænker at jeg er en mande’hader, men faktisk ved jeg at der findes mange dejlige mænd! Jeg bliver bare ofte træt af dem, fordi de er så dårlige til at fortælle deres tanker – ofte venter de på at man kommer med et eller andet udbrud, for at de så kan sige “jamen, jeg kan jo ikke se hvad du tænker” – og det er lige præcis det som der er problemet – vi kvinder kan jo heller ikke se hvad “du” tænker!

Derfor er det jo også fint at denne Tinder’mand offentligt laver et sviner-opslag til mig – så ved jeg da i det mindste hvad han tænker! (HAHA).

Jeg ønsker sådan set ikke at udstille manden her på bloggen, men opslaget på min side fra ham, ligger offentligt.

Nu vil jeg drikke min kaffe færdig – og så starter dagen! Den står jo på bræt’spils’hygge’aften med bedste veninde og hendes kæreste. Det bliver skønt!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 42 - år 2016