If there ever comes a day when we...

We killed the world…

image1 (8)

We saved the world. We killed the world. We saved the world. We killed the world. Ordene er ikke mine – men ordene er trods alt tegnet af mig, som i kan se på billedet. For mig er det kreativt – mest blot fordi, jeg ikke er verdens mest kreative menneske (selvom jeg virkelig gerne ville være det – og forsøger også at påstå at jeg ER kreativ) – men okay, måske er dette blot en “start” – måske bliver jeg med tiden med udfoldende og kreativ.

Nogle gange er det kreative fra mig, måske nærmere betydningen af ordene for mig. I dette tilfælde, så synes jeg nogle gange at vi mennesker gør rigtig meget for at REDDE vores verden – hvilket er dejligt at se. Jeg tænker ikke altid selv på at redde verden – men jeg er heller ikke en som bare er ligeglad med vores verden. Jeg ser også at vi slår vores verden ihjel – og ja, jeg bidrager da selv til det. Ordene er på den måde sande. Vi redder verdenen, vi dræber verdenen, vi redder verdenen, vi dræber verdenen. Jeg ville ønske vi alle gjorde alt i vores magt for at vores verden kunne blive reddet – så vores generationer har et sted at bo – og hvor de rent faktisk kan LEVE!

Tænk lidt over det – det samme vil jeg gøre…

Lige om lidt kommer min veninde herhjem – og vi har planer om at være kreative i eftermiddag. Vi skal selvfølgelig tegne – og nok også drikke kaffe og snakke! Måske er det lettere at være kreativ sammen med et andet menneske? Maybe… Som sagt, så er jeg jo ikke særlig kreativ – så derfor kommer jeg nok til blot at lave ord igen. Egentlig så synes jeg jo også at ord er smukke – det er vel derfor jeg blogger her?

Jeg elsker ord! Bogstaver – stavelser  – sammensætninger. Man kan sige så meget, samtidig med at man siger så lidt. Man kan skrive så meget, og stadig er det lidt. Alligevel betyder det noget stort! (Læs; Øverste billede).

Tekst følger under billedet!

image2 (2)

HEY! I går var det Sankt Hans aften – og ja, jeg var da også til Sankt Hans bål, med mad fra grill, snobrød, skumfiduser og masser af hygge. Jeg var inviteret hjem til min bedste kammerat – og hans familie + venner. Det var simpelthen så hyggeligt – og de havde lavet et fint bål – og en heks (jeg ved dog ikke om jeg synes den var pæn) – men er hekse mon nogensinde pæne?

Det vigtigste var at vi hyggede os – og havde en god stund sammen – og det havde vi i den grad.

Livet er lækkert – når man har dejlige mennesker i sit liv! Tak.

Nu vil jeg stoppe indlægget for i dag – og gøre mig klar til kreativ-eftermiddag med veninden.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK! (der vil nok komme billeder).

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If there ever comes a day when we...