Hvad skal vi dog bruge idioterne til?!

Intet sker på et split-sekund!

image1-16

Så er vi på den igen. Det er weekend og det er egentlig meget lækkert – selvom jeg pt. har weekend alle ugens dage. Jeg tænker ikke rigtig over hvad ugedagene hedder, så derfor glæder jeg mig egentlig til at komme igang med noget spændene – som jeg høre meget mere om på mandag, men som i nok må vente lidt længere tid med at høre om her på bloggen.

Det er vigtigt som menneske at gøre nytte at det man kan og den viden man har – i hvertfald er det vigtigt for mig. Jeg føler jeg har masser at bidrage med – min hjerne står oftest ikke stille. Jeg vil gerne gøre forskelle i vores land, vores samfund eller i vores verden – men intet sker på et split-sekund. Min viden skal deles og det vil også blive delt med jer på et tidspunkt – og DET glæder jeg mig til.

Jeg elsker at dele ord – og det er også hvad jeg gør her. Jeg ved jeg kan skrive og jeg ved at nogle gerne vil læse mine ord – hvadenten de er spændene for dig eller ej, så har du alligevel valgt at klikke ind her. Jeg takker dig – fordi jeg nyder det virkelig.

Som i jo også godt ved, så har jeg døjet med blærebetændelse – og jeg forsøgte fra i søndags med selvbehandling mod blærebetændelse og egentlig går nogle dage bedre end andre. Nogle tidspunkter er også bedre end andre. Derfor valgte jeg i dag at ringe til lægen og få udskrevet noget penicillin. Dog bruger jeg stadig min egen selvbehandling som kombination og der er tilføjet ekstra steps på!

Step 1; 2 tranebær-kapsler dagligt i 15 dage (er på min 6. dag)!

Step 2; Skiver af rå ingefær!

Step 3; Kamille-the!

Step 4; 2000 mg. sulfametizol dagligt i 6 dage (er på min 1. dag og det er ordineret fra lægen)!

Step 5; Multivitamin-piller!

Step 6; Hindbær (virker afslappende, siges det)!

Step 7; Actimel-drik med tranebær/hindbær (for at sulfa’en ikke slår min mave omkuld)!

Fortsætter under billedet!

image2-7

Nu vil jeg holde weekend og forhåbentlig kan jeg på mandag ringe til lægen og give ham nyheden om at det hele bare virker som det skal! Det ville glæde mig så meget. Jeg er træt af smerter!

Og faktisk føler mig helt voksen-agtig ved at spise vitamin-piller, for det har aldrig været noget jeg gad spilde min tid på – men det gør jeg så nu!

Jeg ønsker alle en lækker weekend!

Følg mig også på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi dog bruge idioterne til?!