10 things...

Jeg skal være fadder!

image1-14

Nogle dage bliver man spurgt om fantastiske ting – og i dag var en af dem. Min bedste kammerat har været med til at skabe en smuk pige, sammen med hans kæreste. I dag kom dagen hvor han sagde “jeg forventer kraftigt at du kommer til barnedåben, for du skal være fadder” – tror i jeg blev glad og stolt?

Det kan jeg så fortælle jer, at jeg blev! Jeg glæder mig til at være vidne til at den smukke lille pige bliver døbt – og jeg har så hvad inde og læse om hvad en fadders opgave er – og det er at tilse at barnet vokser op i den kristne tro. Og gå i kirke med barnet en gang imellem! Jeg tror næppe jeg kommer til at tage de opgaver på mig – det kommer ganske enkelt nok ikke til at ske. Men jeg vil derimod gerne for altid være en del af hendes liv – og mere end jeg har været indtil nu. Som min kammerat sagde “det forpligter” – og det vil jeg jo gerne leve op til, så alle kan være glade og stolte.

Fra d. 1. maj skal min kammerat ikke længere være min handicaphjælper – men vi fortsætter vores venskab – fordi ingen af os vil jo smide guld på gulvet *høhø*! I dag var nærmest en erklæring om at venskabet skulle vare for evigt – og det er ret rart. Ikke at jeg har tvivlet på det… Men altså… Man kender aldrig fremtiden. Men HEY! Nu skal jeg være fadder for hans datter – jeg er bare så mega glad!

Øverst kan i se et billede af den smukke prinsesse. Masser af kærlighed til lille Emmalie og hendes familie. I er dejlige og jeg elsker jer!

Og nu vil jeg bruge resten af aften på et møde i sagen om min niece – Anna-Elisia. Og selvfølgelig noget afslapning.

Men lige nu vil jeg nyde min kop kaffe og bare være stolt!

Følg mig på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 things...