Dag 107 - år 2016

Dag 108 – år 2016

IMG_9695

Jeg har aldrig været særlig god til at shoppe, men nogle gange så skal det jo ske – og så må man tage ja-hatten på og springe ud i det. I næste måned skal jeg både til bryllup (dog kun i kirke og efterfølgende reception) og i samme måned skal jeg til cocktail kursus (som jeg dog håber udvikler sig til at være et cocktail party – for jeg vil egentlig bare gerne drikke drinks)!

Men jeg fandt ikke ja-hatten, men jeg fandt i stedet disse utrolig flotte solbriller, som minder mig om “Ananas i egen juice” – og jeg kom til at tænke på Natholdet! (Og nej, jeg købte dem ikke – selvom jeg sagtens kunne have fundet på det).

Puha… Mit dankort brænder nok lidt i dag – for jeg føler jeg har brugt al for mange penge, men omvendt, så shopper jeg så sjældent tøj at jeg næsten fortjente at bruge en masse penge på tøj!

Jeg fik heldigvis købt både tøj til brylluppet jeg skal til – og en ret flot kjole til cocktail kurset (dog er kjolen ret “dullet” i mine øjne – men nogle gange må jeg alligevel springe lidt ud i det der dulle’univers). Jeg lover jeg at dele et billede, når dagen kommer hvor jeg skal have kjolen på.

Udover tøj til de to begivenheder, så måtte jeg også lige “hverdags-forkæle” mig selv – med både en ny striktrøje (jeg elsker striktrøjer!) og en ny bomber-jakke.

Jeg tror jeg kommer til at elske jakken – og hvis du vil se den, så skal du bare klikke HER.

IMG_9697

Ja, sådan ser jeg altså ud efter at have shoppet i nogle timer. Jeg synes virkelig ikke det er særlig sjovt at shoppe – jo, hvis jeg kunne få lov til at shoppe køkken’ting og boligindretning, så ville jeg synes det er fantastisk – men tøj?! Nej, ikke rigtig lige mig.

Selv min veninde blev chokeret i går, da jeg skrev at jeg i dag skulle shoppe tøj! Hun skrev direkte at det var da rimelig uhørt (Haha)! Og jeg svarede også “ja, man skulle tro det var løgn, ik’?” – for ja, det sker sku’ ret sjældent.

Men jo, jeg og min dejlige hjælper endte da også lige med at afslutte shoppingen på Starbucks – hvor vi drak kaffe og spiste kage.

Nu er denne uge forbi – og i morgen skal jeg til samvær med Anna-Elisia! Jeg glæder mig til at se hende igen – for der går jo 14 dage imellem vi ser hinanden – og så har vi en halvanden time sammen, som bare skal nydes i fulde drag.

Har i haft en dejlig søndag?

(Verden ifølge Camilla-Kenya er på Facebook – giv et like)!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 107 - år 2016