Jeg skal være fadder!

Glædelig påske!

image1-15

Jeg tror ikke jeg nogensinde har gået særlig meget op i påske – Kristi opstandelse – men altså, det giver jo alligevel anledning til at man kan hygge sig. Derudover, så ville jeg da ønske at jeg havde nogle Royal Copenhagen påskeæg – det kunne være ret fint! Og jeg skal nok få nogle en dag!

Men jeg har hygget mig i dag. Jeg har drukket kaffe, spist jordbærkage og snakket med min skønne veninde + min hjælper. Det var herligt! Det var længe siden at jeg egentlig havde hygget sådan rigtig med min veninde, så på en eller anden måde, så var det ret tiltrængt. Jeg ved ikke om vi kan kalde det påskehygge – men det var det for os. I hvertfald var det min hjælper som kaldte kagen for påskekage – men kom hjem med jordbærkager fra Lagkagehuset og jeg elsker virkelig de jordbærkager. Tak til jer begge for skøn skærtorsdag-hygge.

Billedet viser vidst ret godt, hvilken hygge vi har haft. Behøver jeg sige at jeg nogle dage elsker mit liv mere end andre dage?

I morgen har jeg absolut ingen planer eller aftaler – så den dag skal bruges på diverse mails og så videre… Lidt kedeligt, men også noget som SKAL gøres!

Først på mandag står den på påskefrokost – som jeg glæder mig til, for jeg ved at det er med nogle dejlige mennesker og god mad.

Kan alle have en skøn påske!

Følg mig på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal være fadder!