Du skal ikke hjem nu!

Happy Sushi!

image1-10

Jeg husker en gang hvor jeg ikke var særlig social og hvor jeg stort set ikke lavede andet end at sove, spise og sidde ved computeren. Nu er jeg blevet langt mere social – jeg kan næsten ikke holde dage ud, hvor jeg bare skal sidde hjemme og lave ingenting – selvom jeg i den grad har brug for de dage.

Særligt i øjeblikket – hvor jeg føler mig stresset. Mange tænker måske “hvordan kan du være stresset?” – Men det bliver jeg. Jeg tænker nogle gange for meget – er der for meget for folk – lytter for meget til andres problemer – samtidig med at jeg skal forholde mig til mine egne dårlige dage og stadig være “den glade Camilla” – fordi ellers skal jeg forholde mig til at folk tror jeg er sur.

Noget jeg skal lære mig selv er, at sige at det er okay at sige højt at jeg har en dårlig dag – jeg er sindssyg god til at prædike til andre om at de gerne må sige at de har en dårlig dag – og at jeg acceptere det, men jeg gør det jo ikke selv? Så sætter jeg hellere en facade op om at alt er godt og jeg er glad.

Egentlig har jeg ikke en dårlig dag i dag – men jeg har brug for at slappe af – i går aftes mærkede jeg tydeligt at jeg har brug for en dag hvor jeg slapper af – mit hjerte galoperede derud af – og det er et tegn på at min krop siger fra.

Heldigvis går det bedre for mig med at spise – og i dag kom en kammerat forbi og vi kørte til Happy Sushi på Store Kongensgade og købte mega lækker sushi. Det var ret hyggeligt at snakke med ham – han er sjov og giver så meget glæde til mig.

Jeg glæder mig endnu mere til i morgen med at dele mine ord med jer – fordi der skal jeg i Torvehallerne og spise rosmarin-fritter og jeg skal lære at drikke hvidvin! Det bliver ret spændene om det lykkedes!

Følg mig på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du skal ikke hjem nu!