"Smager den af Anna-Elisia?"

Sweet life!

11403379_685172271627467_8781364092017298717_n

 

Yes! I have a sweet life! Det er ellers rigtig nok at jeg ofte er en brokke’røv og ret diskussionslysten, men det gør ikke mit liv mindre sødt. Det er jo sådan jeg er – og det er sådan folk kender mig og det er det folk kan li’ ved mig. Jeg er klar over at jeg sommetider kan finde på at gå over grænsen i en diskussion, men ofte er det fordi jeg bliver så uforstående overfor nogle holdninger – og det betyder ikke at jeg ikke går ind for uenighed – for det gør jeg absolut i den grad. Jeg elsker uenighed, for det er hvad der gør os mennesker så forskellige og uens – og ikke mindst SÆRLIGE.

Og hvem vil ikke gerne være noget særligt? Det er jo ikke for at være selvglad, men jeg kan godt li’ at være noget særligt. Jeg kan i hvertfald godt li’ at være det menneske jeg er i dag.

Du som læser med er sikkert også særlig på din helt egne måde – vi er jo forskellige – og muligvis uenige.

Mennesker jeg holder af betyder alverden for mig. Mennesker som lader mig være der for dem, hvor jeg også VED de er der for mig, når jeg har brug for det – det er det mest fantastiske i livet. Tilliden man kan have til hinanden er så brugbar og givende at det nærmest er helt smukt. De folk der kender mig, og dem som ved jeg holder af dem, de ved at jeg vil næsten stå på hovedet for dem. Til nogle mennesker føler jeg at jeg giver min sjæl til dem – fordi jeg kan mærke de også giver mig deres sjæl.

Jeg elsker at give mennesker noget af mig selv, og følelsen af at de giver mig noget af dem! Ja, det gør at jeg har et “sweet life”.

Eller også er jeg bare glad i dag, fordi jeg skal se nogle mennesker som jeg holder rigtig meget af – og nogle mennesker som jeg ved holder af mig. Senere i dag tager jeg til et vinsmagnings-arrangement og der skal hygges.

Indtil da, så ville jeg sige at jeg gerne ville nyde den dejlige sol udenfor – men hey! Jeg har fået tatoveret mine øjenbryn – og de må ikke få sol i helingsprocessen – men jeg har solbriller, men altså – jeg og solbriller er ikke gode venner.

På et tidspunkt får i lov til at se billede af brynene, men for det første er de ikke helet endnu og for det andet, så skal de rettes d. 19 juni.

Mød mig også på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Smager den af Anna-Elisia?"