Glædelig påske!

Hvor er jeg om 10 år…

IMG_2017

Jeg ved det da ikke. Jeg tænker nok lidt ligesom L.O.C. – han tænker kun 3 år frem. Hvis man skal tænke 10 år frem – så skal man vitterlig tænke sig godt om. 3 år er nok mere realistisk… Men okay – spørgsmålet til mig var “Hvor er du om 10 år?”.

Forhåbentligt bor jeg ikke i Nærum. Jeg håber at jeg til den tid bor i København. Mine boligdrømme og by-drømme ændre sig fra dag til dag – men jeg er inde i periode pt. hvor jeg bare gerne vil bo i København – jeg har før haft drømt om villa og have – fordi jeg synes Karen (hunden) fortjente en have, men faktisk så er hun jo vant til at bo i lejlighed og jeg VED at hun kun ville bruge den have når der var nogen ude med hende. Karen er en enspænder, så det med at få en hund nr. 2 ville heller ikke gavne hende. Såååå… København! Der bor jeg om 10 år – forhåbenligt en del år inden!

Jeg er på førtidspension pga. min funktionsnedsættelse (muskelsvind), men jeg har altid drømt om at skulle uddanne mig til at blive misbrugsbehandler – og så ville jeg gerne arbejde på med dagbehandling eller efterbehandling – særligt efterbehandling ville jeg foretrække. Da jeg synes det er spændene at se hvordan mennesker kæmper og udvikler sig – efter de har været i misbrug. Det ville jeg gerne hjælpe til mig, at støtte de mennesker og se dem vokse. Men ens drømme ændre sig jo også på dette felt – og pt. så er mit interessefelt “anbragte børn, familier og retssikkerhed” – og mit kommende arbejde vil komme til at omhandle det emne – jeg kan ikke skrive så meget om det nu – men måske sidder jeg stadig med det om 10 år… Det ved ingen!

Jeg har forældremyndighed over min niece på 3 år, og hun er anbragt i en plejefamilie. Måske bor hun hos mig om 10 år – det ved man jo ikke. Jeg vil i hvertfald stadig om 10 år kæmpe for at det hun får de bedste rammer at vokse op i – om 10 år, så er hun 13 år og sikkert en ægte teenager – puha! Jeg tror nu hun nok skal blive en fornuftig teenager, men man ved jo aldrig… HAHA! Hun vil om 10 år i hvertfald stadig være ligeså elsket, som hun er nu.

Om 10 år, så lever Karen stadig i bedste velgående – for tidligere dette år sagde dyrlægen at Karen ville blive 12-14 år gammel – Så hvis hun bliver 14 år, så lever hun stadig om 10 år – det satser jeg jo på.

Kærlighedslivet om 10 år… GOD DAMN IT! Jeg drømmer da om at jeg om 10 år har en dejlig kæreste – jeg ved ikke om jeg drømmer om at få børn – det må man være to om at bestemme. Jeg svinger ofte mellem tanken om at få et biologisk barn eller ej… Der er nogle forbehold der skal tænkes igennem. Men hey! Selvfølgelig er jeg i forhold om 10 år, men prinsen er IKKE fundet endnu – og egentlig er det også fint nok – jeg lever singlelivet helt fint 😉 Høhø!

Nu er det påske – og jeg får ikke skrevet nogle blogindlæg i weekenden – så jeg ønsker alle en god weekend!

Følg mig på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig påske!