Dag 21 - år 2016

Dag 22 – år 2016

Okay, jeg opgiver på forhånd at finde frem til manden fra First Hotel Copenhagen – så er det sagt! Min veninde forsøgte at finde ham ved morgenmaden på hotellet dagen efter og væk var han – og jeg nægter simpelthen at lave et Facebook-opslag som skal florere rundt på de sociale medier.

Mange tænker måske at han kunne være “score-potientiale”, men det var slet ikke det formål jeg havde – egentlig følte jeg bare at jeg havde behov for at høre flere af hans ord og jeg tror at han havde en spændene historie at fortælle. Det må stå i det uvisse for altid – for chancen for at jeg møder den mand igen er jo lille.

Så fik vi det ud af verden!

Nu når vi taler om verden – så lad os lige forblive der i en stund. Eller livet. Jeg sidder i dag og skriver med en dejlig pige – og hun er ved at skrive en essay om “hvad der betyder noget” – og på et tidspunkt skriver denne dejlige pige at “i sidste ende er alt jo ligegyldigt, for vi skal jo alle dø” – og ja, det er et FAKTUM at vi alle skal dø, men det er i den grad ikke et faktum at alt er ligegyldigt.

Der er så meget for os mennesker som ikke er ligegyldige – og jeg synes egentlig det er så vigtigt for ALLE at huske på hvad der for hvert enkelt individ er vigtigt, også at kunne tage sig videre på den anden side når ens liv en dag ender.

Er det måske ligegyldigt at have haft et liv, med tag år over hovedet? Nej! Det er ikke ligegyldigt. Det sker for MANGE mennesker at de ikke har tag over hovedet, så VI skal i den grad gå i graven ved at være taknemmelig over at vi havde tag over hovedet.

Heldigvis blev konklusionen fra den dejlige pige, at hun elskede sit liv og at det havde betydning – og det fik mig gjort glad igen.

Ens liv har en betydning – både med op- og nedture, men alt gør os til det menneske vi er. Det er et fantastisk! Og betydningsfuldt – og ikke mindst værdigfuldt!

Så fik vi også det ud af verden.

Nu vil jeg sætte mig til at tegne – sammen med min hjælper, Tove. I aften kommer der et vennepar – Louise & Morten – på besøg til varm kakao med flødeskum, hjemmelavet pizza og vi skal holde vaskeægte X-factor’hygge! Jeg glæder mig allerede…

Lad weekenden komme an… For i weekenden får jeg besøg af en ny veninde, ved navn Maya. Jeg har aldrig mødt Maya før – men jeg ved at vi vil få en sjov, spændene og lærerig weekend sammen!

Følg også med på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 21 - år 2016