Dag 60 - år 2016

Dag 61 – år 2016

IMG_8656

Billedet er taget ved Kodaline koncerten i februar!

Jeg kan vel ligeså offentliggøre at jeg tager en enkelt dag på Roskilde Festival 2016. De seneste mange år har jeg hver evig eneste år sagt “ja, jeg tager på Roskilde i år” – og så sker der egentlig ikke mere ved det. Altså, ingen handling. I virkeligheden vil jeg det SÅ gerne – have min debut på Roskilde Festivalen, men samtidig så er det også en lille smule skræmmende. Det er jo stort, mange mennesker og jeg ser besværlighederne – selvom mange i kørestol jo har alverdens råd til at det jo kan fungere.


 

Læs om min oplevelse med Kodaline


 

Samtidig har jeg også altid tænkt at – enten skal jeg tage på en HEL festival eller også skal jeg ikke – aldrig bare en endagsbillet. MEN… i år bliver det til en endagsbillet – af to årsager.

  1. Jeg vil opleve Roskilde Festival!
  2. Macklemore & Ryan Lewis skal optræde.

Sidste år købte jeg billet til Macklemore & Ryan Lewis’ koncert – som de skulle give d. 10 marts i Tap1, men skæbnen måtte være at de aflyste i sidste måned – men det viser sig så at koncerten i stedet bliver på Roskilde Festival – så det gav ligesom sig selv at jeg jo må afsted – min debut-oplevelse!

Og jeg glæder mig ustyrligt meget! Det bliver jo fantastisk at opleve festivalen – Macklemore & Ryan Lewis har jeg oplevet før, så det bliver forhåbentligt bare en succes igen. Samtidig så kender jeg flere der skal afsted – så jeg tænker at jeg da helt sikkert får en festlig dag på Roskilde.

Billetten er dog endnu ikke købt, fordi det er endnu ikke offentliggjort hvilken dag Macklemore & Ryan Lewis spiller – og det er jo vigtigt at jeg kommer ligepræcis DEN dag!

Samtidig så har jeg noget tid til at spare penge sammen – min kammerat mener jeg skal droppe at købe alle de Royal Copenhagen tallerkener og McD – og vil altså lige sige at McD er droppet, til dels – og Royal Copenhagen dropper man IKKE bare sådan lige, så det sker altså ikke.

Men han mener altså jeg på den måde vil være halvvejs en strandvejsvilla og Roskilde-billet.

Jeg ser programmet “Den rigeste procent” – og jeg bor i en af de 3 rigeste kommuner i Danmark, men er endnu ikke en del af magteliten, men HEY! Det kommer jeg! Og det kræver naturligvis en strandvejsvilla (og Royal Copenhagen) – og at man tager på Roskilde Festival.

Here we go – skal DU på Roskilde Festival i år?

  • Camilla-Kenya.

2

  • Kirsten Sydney Sørensen

    Desværre ikke. Men jeg har været meget på Roskilde i mine yngre dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla-Kenya

      Hej Kirsten,

      Du må da bare komme afsted igen 😉

      – Camilla-Kenya.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 60 - år 2016