Dag 85 - år 2016

Dag 86 – år 2016

IMG_9281

Ugens kødfri dag er snart ved enden, og den er gået ligeså let som forventet. Til aftensmad blev det gulerodssuppe med kartoffel, flødeost og persille – og nej, jeg kan ikke anbefale at nogen laver en suppe magen til. Men nu er den prøvet og den bliver aldrig lavet igen – heldigvis var der også brød til suppen! Ganske enkelt så smagte den bare for meget af flødeost – og selvom jeg godt kan lide flødeost, så blev det egentlig bare for meget. Min skønne hjælper havde ellers givet den et twist af citron og citronskal, og den del smagte fint – men det blev alligevel ikke godkendt nok til at den må laves i mit hjem igen.

Men jeg synes selv suppen ser lækker ud – og den kunne da spises.

Udover det, så er jeg glad for mit nystartede projekt med en ugentlig kødfri dag og på tirsdag er det på den igen. Hvad der skal spises den dag, er endnu ikke besluttet – men i er velkommen til at give jeres inspiration. Egentlig synes jeg også at i burde hoppe med på projektet – for det handler om at vi alle sammen bør gøre et eller andet for at skåne vores miljø – og samtidig glæde sig over at man på den måde også “beskytter” nogle dyr, som ikke har det godt, inden vi propper dem i maven.

Forleden dag læste jeg i en artikel at man i det norske militær faktisk allerede har indført en ugentlig kødfri dag – og i over 50% af Sveriges kommuner, har de også en kødfri dag om ugen. Jeg mener at vi i Danmark burde tag bare lidt ved lærer af vores nabolande!

Både i går og i dag har jeg haft besøg af en kammerat – og vi har begge dagene spist kage, drukket kaffe og spillet Settlers Fra Catan, hvilket er et virkelig godt brætspil. I dag spillede vi to omgange, og behøver jeg sige at jeg vandt dem begge?! (HAHA)

Jeg glæder mig allerede til at jeg ser ham igen – og vi igen kan spille – og at jeg igen kan tæske ham og vores hjælpere i brætspil! Men egentlig tror jeg at planen er at vi næste gang skal spille sådan et “paratvidens”-spil – og så er det næsten selvskrevet at jeg taber. Jeg vil dog alligevel gerne tage udfordringen op!

Nu vil jeg drikke en kop kaffe – og nyde min lørdag aften!

FullSizeRender

I næste uge vil der igen bliver lagt en videoblog på Facebook, hvor jeg i den næste vil fortælle om emnet “tatoveringer” – og i den forbindelse må du meget gerne stille dine spørgsmål til mig, som jeg i videobloggen vil besvare. Det er lettere for mig at tale udfra nogle spørgsmål – og samtidig kan du få svar på noget af det du vil.

Hvis du har spørgsmål til andet, så stil også gerne dem!

Kom også gerne med emner til kommende videoblogs – enten i kommentar eller privat.

God lørdag – og god weekend.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 85 - år 2016