Dag 90 - år 2016

Dag 91 – år 2016

Inde i mig bor der en lille tyk pige, der bare gerne vil have noget kage. Den følelse kender de fleste kage’elskende kvinder, vel? Hvis der kun var 1 ting i verden jeg måtte indtage resten af livet, så ville det være kage – jeg ville dog hellere ønske det var 2 ting i verden, fordi så ville det være kage og kaffe!

Postory.dk laver de sejeste plakater – og som de selv skriver – med historie og humor. Kunst findes i mange former – og forskelligheder – men der ligger et hjerte bag disse plakater, og for mange mennesker giver de sikkert en mening, og skaber en historie for en selv.

Jeg har ikke selv en af deres plakater hængende endnu, men det vil uden tvivl komme til at ske – for jeg elsker at de er så enkle og delvis grafiske – og jeg har tidligere selv læst til mediegrafiker (dog blev jeg aldrig færdig), men der ligger et stykke arbejde bag hver kreativ plakat der er lavet hos Postory.dk.

Mine personlige favorit er klart den med hende den lille tykke pige, der bare elsker kage – for den jeg jeg identificere mig selv med. Du kan købe den ved at klikke her – og den fåes i priserne fra kr. 99-549 – størrelserne går fra A5-70*100 cm.)

Men jeg er også mega-fan af;

Farlig farlig tiger, Hvad koster en hjort, I really love eating, Jeg er ikke tyk, Kaffe skal være…, Mælkebøtte og Ugler i mosen.

Jeg synes helt klart at du bør tjekke deres hjemmeside ud – og se flere af deres plakater. Du kan også følge Postory.dk på Facebook.

I morgen (1. april 2016) vil jeg dele en give awayVerden ifølge Camilla-Kenya – og lur mig om der ikke står en valgfri plakat på spil.

Nu vil jeg bruge min sidste dag i marts måned på at hygge med en dejlig veninde – som stikker sit dejlige væsen ind i mit hjem, lige om lidt. Samtidig er min hjælper i gang med at støvsuge og vaske gulv – så jeg er klar til weekenden, hvor der kommer praktikant – og jeg gruer allerede for at jeg rent faktisk skal lærer ham noget! (Og egentlig burde det jo være ham som skulle få lov til at vise at han kan vaske gulv osv. – men hva’ fa’en – man må jo være bare lidt flink)!

  • Camilla-Kenya.

// Sponsoreret //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 90 - år 2016