Dag 49 - år 2016

Dag 50 – år 2016

image1-3

Fødselsdagsforberelserne er i gang. Glæder mig til at blive fejret i morgen, af nogle af de dejligste mennesker jeg kender! I dag er der blevet handlet STORT ind – hvilket jeg slet ikke er vant til. Det er noget af en udfordring at købe frokost og aftensmad ind til omkring 30 mennesker – men jeg satser på at der er blevet købt nok!

De fleste kommer til frokost, kage og kaffe – og om aften holder jeg tøse’fødselsdag, for veninder som jeg elsker allermest!

Hver evig eneste år tænker jeg “nej, jeg holder ikke fødselsdag i år” – og alle år, så ender det med at jeg holder flere fødselsdage, fordi jeg åbenbart kender så mange, som jeg ønsker skal fejre mig (hvis de selvfølgelig har lyst – hvilket folk heldigvis har)!

Og det er da også hyggeligt! Man føler sig så elsket…

Nu skal der bages en norsk chokoladekage (som er vanvittig god og lækker)! Og en fuldstændig original cheesecake… Og så skal der laves kyllingfrikadeller!

En af mine hjælpere er blevet sat til at bage boller og en anden hjælper laver tærte og hjemmelavet leverpostej! Det hele skal nok blive lækkert… Jeg glæder mig til at se mine gæster smovse det hele i sig.

På søndag skal der slappes af! Jeg vågner op sammen med min bedste veninde og hendes hund, så jeg regner med at vi skal hygge hele dagen!

Nu ved i hvordan min weekend skal bruges – og derfor vil der heller ikke komme et nyt blogindlæg før på mandag!

Stil gerne et spørgsmål til Verden ifølge Camilla-Kenya, eller et emne! Noget i gerne vil have jeg skal skrive om – så i også føler i er med i det her.

I hvertfald kæmpe tak for at i læser med.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 49 - år 2016