Dag 68 - år 2016

Dag 69 – år 2016

IMG_9050

Kender du app’en MSQRD? Det gør jeg i hvertfald – og i dag havde jeg og min veninde, Anine utrolig meget sjov ud af den. Som i kan se på billedet, så fik vi byttet om på hinandens ansigter – og måske er det sjovere hvis man egentlig var tilstede, men vi havde det så sjovt med det.

Forinden havde vi spist en omgang frokost – og vi endte med at spille “bogstav yatzy” og spise kage. Og selvfølgelig drak vi kaffe! Det var så dejligt at have nogle timer sammen med Anine – selvom jeg da samtidig savnede hendes dejlige mand og deres søn, Elias. Heldigvis ses vi jo igen – og næste gang må de alle tre gerne komme, men nogle gange har man også brug for ren og skær tøse’hygge.

Faktisk var Anine engang min handicaphjælper, men det er godt nok mange år siden. Det var dengang jeg var UNG (HAHA)! Det var også dengang jeg var boede derhjemme – et hjem hvor der ofte var drama og konflikter. Alt det har hun jo været med til at opleve sammen med mig – i dag er vi rigtig gode veninder – og selvom vi egentlig ikke taler så meget om “dengang”, så er det alligevel rart at have et menneske omkring sig, som også kender den tid i mit liv.

Jeg er i hvertfald dybt taknemmelig over at Anine er en del af mit liv – og jeg ved vores venskab for altid vil varer ved. Faktisk har vi aldrig været uvenner. Det er den rene kærlighed. Jeg elsker hende virkelig – og sætter kæmpe pris på hende, hendes mand og deres søn!

Jeg håber hun læser med her, for alle mine ord skal spredes lige ind i hendes gode og varme hjerte.

Tak for at du læser med – du ønskes hermed en dejlig onsdag. Har du spørgsmål eller idéer til blogemner – så del dem gerne med mig.

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 68 - år 2016