Er jeg et lidt for luksus'agtigt'dyr?

Shopping’turen! I’m so happy!

Lidt spøgelses-agtigt billede af mig på Fisketorvet.

Lidt spøgelses-agtigt billede af mig på Fisketorvet.

Så blev der shoppet og brugt penge! Jeg brugte 742,-! Jeg er lidt stolt, fordi jeg havde givet mig selv lov til at bruge 1.000,- på shopping (taget fra min opsparing), men HEY! Nu kunne jeg overføre 258,- tilbage til opsparingskontoen! Det føles alligevel lækkert!

Jeg fik købt to par nye sorte leggings, argan oil, shower gel, en sort/mørkegrå vase fra Lyngby porcelæn (2. sortering), en dåbsgave til lørdag, en kaffe på Baresso og selvfølgelig en brunch.

Jeg synes jeg fik mange ting for pengene alligevel – men jeg kunne sagtens have købt meget mere – men det er fornuftigt at tænke sig om – særligt når man tænker på at jeg jo også shoppede i sidste uge. Jeg skal nødig blive en shopaholic!

Jeg var sammen med en virkelig sød veninde – Pernille – ude og shoppe. Det var virkelig skønt! Vi har været facebook-venner i årevis og set hinanden sporadisk på diverse arrangementer lavet af Muskelsvindfonden, men vi har aldrig været veninder – men nu er vi begyndt at tale sammen – vi bor dog nogle kilometer fra hinanden, men vi ser hinanden alligevel nu. Jeg elsker at ses med hende – og vil gerne tilbringe meget mere tid med den tøs! Faktisk er hun også blogger – og hvis du vil tjekke hendes blog ud, så klik HER.

Lige for at opdatere jer om hvordan det går med at jeg “kun” har 1.200,- til rådighed om ugen – i maj måned – så går det sku’ ikke særlig godt for mig. Utroligt nok! Jeg troede faktisk det ville være lettere – særligt fordi, der jo fra sidste måned af stadig var en hel del diesel på bilen. MEN! Det går sku’ ikke særlig godt med det projekt – men bare ærgerligt for mig, så er der jo de mindre penge til i næste uge. Denne uge har jeg også aftaler hver evig eneste dag – aftaler hvor der bliver brugt penge her og der – men i næste uge er der lidt mindre aftaler.

Faktisk trænger jeg måske også snart til nogle dage hvor jeg bare er hjemme, hygger med Karen, går nogle ture i skoven med hende – så måske skal jeg i næste uge ikke lave for mange aftaler, men det er svært – for jeg er åbentbart blevet et ret socialt menneske – selvom den del er ret uvant for mig – som jeg faktisk har haft nævnt i tidligere blogindlæg – så har jeg været et ret så asocialt menneske, men pt. så nyder jeg at der sker en masse omkring mig og at jeg ser mennesker.

I morgen skal jeg have lavet nye gelé- og shellac negle – og for en gang skyld, så har jeg en ret klar idé om hvordan de skal se ud – og jeg glæder mig til at vise jer dem. Nu vil mange måske tænke “hvorfor bruger hun penge på den slags nu, hvor hun skal spare?” – men ærlig talt, så er det også vigtigt at man gør noget ud af sig selv og giver sig selv lov til forkælelse. Så penge på negle er godt givet ud, for det giver mig glæde – og jeg elsker glæde i livet!

Nu vil jeg bruge resten af min dag på praktiske gøremål – for lige nu – i min lejlighed, så synes jeg her ligner et bombet lokum! Det går simpelthen ikke – der må ryddes op, støvsuges osv.

Puha! På den front kan jeg lige nu glæde mig over at have handicaphjælper – selvom jeg nu gerne ville hjælpe til med det praktiske, men hjælperen skal jo også lave noget! Haha.

Følg mig også på Facebook – Klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg et lidt for luksus'agtigt'dyr?