Se min nye sofa!

Tak, kære plejemor!

image1-9

I går var jeg havde jeg samvær med min lille prinsesse – vi mødtes på en legeplads nær hvor hun bor hos sin plejefamilie. I starten var hun lidt genert, men hun tøede hurtig op og ville gerne lege. Vi hyggede rigtig meget og hun var mega glad hele vejen igennem.

Tre gange spurgte hun mig om hvor jeg bor hende – åh, jeg vil så gerne vise hende hvor jeg bor – så jeg drømmer om at der en dag kan blive samvær hjemme hos mig. Et barn på 3 år kan jo ikke forholde sig til at man blot siger “jeg bor i Nærum, i en lejlighed” – hun mente dog at det ikke passede og at jeg boede i et hus i Nykøbing. Haha.

Hun var meget drillende i går og sagde “jeg har bare været i Bilka og du var ikke med” – så spurgte jeg om hun en dag gerne ville have at jeg tog med i Bilka og det ville hun gerne have.

Senere gik hun ind i et legehus og jeg spurgte om hun ville lave en kage til mig – og det ville hun selvfølgelig. Hun ville lave drømmekage – jeg lovede hende at til næste samvær, som er om 14 dage, så ville jeg tage en rigtig drømmekage med – det glædede hun sig til. Så nu må jeg finde den BEDSTE drømmekage opskrift – det kan jo aldrig blive for godt til en lille prinsesse. Så moster her må i gang!

Plejemor fortalte at hun en dag havde talt med Anna-Elisia om hendes hudfarve og plejemor havde sagt “din far er fra Afrika” – og hun kiggede hen på plejefar (som hun jo kalder far) og sagde “min far er i hvertfald ikke fra Afrika” – så hun har i hvertfald styr på hvordan man ser ud når man er fra Afrika – kloge lille pige.

Jeg fortalte at Mitzi (som er mor til Anna-Elisia) ville have haft fødselsdag d. 27. april – og plejemor sagde at der simpelthen var så god og dejlig stemning når Mitzi var på samvær – og at Mitzi satte pris på at der var morgenbrød, kaffe, nødder, frugt osv. – jeg tror helt sikkert at Mitzi har nydt at komme ind i noget der minder om en “rigtig familie” – at nogle gav hende noget omsorg og kærlighed. Plejemor sagde “Mitzi burde have boet her ved os” – og jeg kunne ikke være mere enig. Det er lige præcis hvad Mitzi havde skulle. Bo i en plejefamilie sammen med sin datter. Jeg tror det ville have været lykken.

I hvertfald så gjorde de ord mig så glad – orderne om at plejemor faktisk gerne ville have lukket Mitzi ind i deres liv og hjem – og givet hende kærlighed og omsorg. Det ville have været så rigtig.

Tak, kære plejemor.

Nu vil jeg bruge min tirsdag på absolut at lave ingenting – andet end at aflevere urinprøve til min læge – så vi kan se hvad der sker for min blære. Måske starter jeg op på endnu en penicillin-behandling – men jeg vil forsøge at drikke en masse væske og skylle det hele ud. Måske lykkedes det – jeg håber i hvertfald!

Håber alle får en skøn dag! Nyd det gode vejr. Jeg vil i hvertfald ud og nyde solens stråler!

Følg mig også på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min nye sofa!