Benzin vs. Pindsvin?

Kære Manu Sareen!

Skærmbillede 2015-04-14 kl. 22.25.10

Ja, i går kunne man på Manu Sareens facebookside spørge ham om alt, inden for de felter han er minister indenfor –  Socialminister, Integrationsminister, Ligestillingsminister og som børnenes minister. Han gav lov til at man kunne spørge ham i en time og han ville svare på alt han kunne nå på den time. Det mener jeg ikke han klarede særlig godt – og hvad var hans formål egentlig?

I f.eks. Oliver-sagen – sagen om Oliver som har været udsat for flere seksuel-krænkende overgreb, tonsvis af indberetninger osv. – Olivers far valgte på et tidspunkt at “gå under jorden” med Oliver, for at beskytte sin søn mod “den onde verden”. Oliver var sammen med sin far i 7 uger, før politiet pågreb faren – og der er afsagt en dom til faren for ikke at udlevere sin søn til moren. Spørgsmål til den sag – valgte Manu at copy/paste hans første svar i SAMTLIGE spørgsmål der omhandlede Oliver. Er Oliver virkelig ikke mere værd for ministeren, som ovenikøbet kalder sig “børnenes minister”?

Jeg kunne selvfølgelig heller ikke lade vær’ med at stille Manu nogle spørgsmål – jeg stilede tre spørgsmål. Det første spørgsmål kan i se her:

Forsættes under billedet.

Skærmbillede 2015-04-14 kl. 22.24.41

Jeg spørg Manu om hvor lang tid en forvaltning kan tillade sig at strække linen ud med at afholde et netværksmøde, med alle parter involveret – efter mit ønske – og som jeg har afgørelse på forvaltningen ønsker bliver afholdt. At jeg nævner MIG selv er som et eksempel – men Manu vælger at se det som om at det er en konkret sag. Jeg er overbevist om at dette spørgsmål ikke kun gælder MIN sag – han kunne sagtens havde kommet med et generaliserende svar. Hvor svært ville det være? Det eneste han gør her er at han nærmest lukker øjnene og giver kommunerne i landet LOV til at bare at køre deres eget show – men nææææh nej, Manu Sareen er jo “børnenes minister” – og at afholde et netværksmøde er måske ikke for barnets skyld eller hvad, Manu?

Mit andet spørgsmål kan du se her:

Fortsættes under billedet.

Skærmbillede 2015-04-14 kl. 22.25.10

Ja, der er jo lige blevet afsagt dom i en sag med en udviklingshæmmet, som har fået tvangsBORTadopteret sit barn væk. Moren ønsker at være mor for sit barn og passede sine samvær osv. – alligevel vælger kommunen, ankestyrelsen og byretten at barnet skal tvangsbortadopteres væk. Derfor stillede jeg Manu dette spørgsmål, da jeg selv sidder som funktionsnedsat forældremyndighedsindehaver til et anbragt barn. Min skræk over at hun skulle kunne blive tvangsbortadopteret kan næsten få mig til at skrige og hyle – det gør mig virkelig frustreret over at man som forældre med handicap har DEN hængende over ens hovedet. Heldigvis mener ministeren ikke at ens handicap har noget med ens forældreevne at gøre – Tak, Manu. Jeg valgte at give den kommentar et like, fordi jeg er enig med ham.

Det tredje spørgsmål kommer her:

Fortsættes under billedet.

Skærmbillede 2015-04-14 kl. 22.25.32

Som i kan se, så kom der ikke noget svar på det spørgsmål. De fleste af jer ved måske ikke hvad §68a betyder og jeg er sommetider også selv i tvivl om hvad den betyder, men jeg var udsat for at forvaltningen som jeg kæmper med – på et tidspunkt valgte at igangsætte en §68a-undersøgelse, hvilket ville være fatalt – også for Anna-Elisia. De ville igangsætte den undersøgelse uden at have undersøgt mig som forælder på nogen måder – nedenfor vil jeg indsætte et tekst om hvad “kravene” er for at man igangsætter en §68a-undersøgelse.

“Der er indført en ny § 68a i serviceloven, som gør det muligt, at børn, der har været anbragt i mindst tre år, fortsat kan være anbragt alene på grundlag af tilknytningen til anbringelsesstedet. Beslutning om en fortsat anbringelse efter denne bestemmelse skal foretages af børn og ungeudvalget. Beslutningen skal tages på baggrund af 

– en revideret § 50 undersøgelse 

– en revideret handleplan 

– en psykologisk, lægefaglig eller anden børnesagkyndig vurdering af barnets tilknytning til anbringelsesstedet 

– barnets eller den unges holdning til den fortsatte anbringelse. 

Der kan kun træffes beslutning om fortsat anbringelse efter § 68a. hvis der er et samtykke fra børn, som er fyldt 15 år. 

Barnet skal mindst have været anbragt i tre år for at bestemmelsen kan bruges, men det behøver ikke være anbragt på samme anbringelsessted i de tre år. 

§ 68 a vil formodentlig mest blive brugt til anbringelser i familiepleje, men bestemmelsen kan også bruges til anbringelser på opholdssteder eller døgninstitutioner, hvis der er en tilknytning til stedet og stedets personale, unge på stedet og miljø, skole mv. på stedet. 

En beslutning efter § 68a skal ikke tages op efterfølgende. 

Den skal alene tages op, hvis der indgives en klage. Eller hvis der sker betydelige ændringer af barnets forhold og dets tilknytning til anbringelsesstedet. 

Det fremgår af de generelle bemærkninger, at ændring af forholdene hos forældrene aldrig i sig selv kan begrunde, at en anbringelse efter § 68a ophører. 

En ændring af anbringelsessted vil i udgangspunktet betyde, at anbringelsen ophører, da grundlaget for anbringelsen ikke længere er til stede. Der findes imidlertid undtagelser, fx hvis en plejefamilie bliver lavet om til et opholdssted e.lign.”

Tekst kopieret fra – klik her.

Alt skal ikke være kedeligt og der skal også være tid til selvforkælelse. Derfor fik jeg i tirsdags ordnet negle igen – og med en ny farve, som jeg ikke har prøvet før. Asphalt – ja, asfalt-farve synes jeg åbenbart er meget flot! Og med sølvglimmer – jeg elsker det! Jeg fik lagt lidt ny gelé på og shellac – det er lækkert – og min negleteknikker er fantastisk. I burde tjekke hendes facebookside – det kan i gøre ved at klikke her.

I skal ikke snydes for billede af farven på mine negle.

image1-7

Følg mig på Facebook – klik her.

– Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benzin vs. Pindsvin?