Dag 7 - år 2016

Dag 8 – år 2016

12516614_778872545590772_341598625_o

YES! Nu er det helt 100% sikkert at jeg d. 13 februar 2016 skal til Kodaline-koncert – sammen med min hjælper, Anitta. Det bliver intet mindre end fantastisk. Jeg har den sidste måneds tid (næsten) ikke hørt andet end Kodaline – og her vil mine hjælpere nok mene at jeg lyver, og det gør jeg også!

Jeg har den indrømmelse – og jeg har valgt at jeg i dag står ved den! Jeg har i de sidste to måneder (næsten) ikke hørt andet end Michael Hausted’s debut EP “You” – og i dag er det præcis to måneder siden at den blev udgivet – og jeg TÆNKER, at hvis ikke du allerede har hørt hans EP, så burde du absolut sætte tid af til at lytte til hans sange.

Og hvis Michael Hausted læser det her – så bliver jeg flov, ja. Men altså, han havde vel ikke regnet med at jeg ikke hørte hans EP konstant (næsten)? HAHA!

Jeg er allerede flov over at det nu er offentliggjort!

Nok om det! Lyt til hans debut EP “You” ved at klikke HER! Eller hør hans cover af Coldplay’s “Everglow” HER!

Senere i eftermiddag har jeg anden samtale med psykologen, som er ved at lave en forældrekompetenceundersøgelse af mig – det bliver spændene hvad vi i dag skal tale om, men jeg tror vi skal tale om min barndom. Jeg har INTET problem med at tale om min barndom – og jeg er meget åben omkring den, og der ligger allerede offentligt en hel del om min barndom – både blogindlæg her – og på Misbrugsportalen – og artikler i ugeblade.

Jeg er alligevel spændt, men egentlig synes jeg faktisk psykologiske undersøgelser er spændene, men man ville da ønske det handlede om andre end én selv.

Følg mig også på Facebook!

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 7 - år 2016