Dag 35 - år 2016

Dag 36 – år 2016

IMG_8493

Jeg ELSKER kagedej! I aften får jeg besøg af to mennesker, som jeg egentlig aldrig har mødt før – men endnu nogle mennesker, som jeg har lært at “kende” via. Verden ifølge Camilla-Kenya. Selvfølgelig skal de have chokoladekage – og det er jo bare luksus at jeg er SÅ voksen at jeg helt selv kan bestemme at jeg vil “slikke” skålen ren.

Min dejlige hjælper, Maria, synes selvfølgelig at det skulle dokumenteres og derfor får i også her billedet.

Nu skal der klappes lasagne klar – og kl. 18 kommer mine gæster. Jeg glæder mig til at forhåbentlig hyggelig aften, i godt selskab.

MEN, jeg glæder mig nu også til en lørdag og søndag, hvor jeg absolut INGEN planer har. Jeg har jo ikke verdens mest hårde hverdag, men tror de fleste kender det med at man nogle gange føler behov for at bare være sig selv (i mit tilfælde – bare være sammen med sin hjælper). Dog elsker jeg nu at være sammen med andre mennesker – og de seneste år er jeg blevet helt ekstrem god til at møde nye mennesker.

For nogle år tilbage, så var det en by i Rusland for mig at møde nye mennesker, fordi jeg var så ultra-genert – den tid er heldigvis ovre. Selvom jeg nu stadig sagtens kan være MEGET genert – så er det på ingen måde i samme grad som da jeg f.eks. var teenager.

Det er rart at blive ældre og mærke ens egen udvikling. Jeg er i hvertfald stolt af mig selv – på det område.

Hvad skal i bruge jeres weekend på?

  • Camilla-Kenya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 35 - år 2016